ÅIF MIEHET ITÄ-SUOMEN KIERROKSELLA
Julkaistu: 30.09.2016 00.00

ÅIF MIEHET ITÄ-SUOMEN KIERROKSELLA

  • Pori-peli on kuopattu jo, tuuttaa Sebastian ”Basti” Freudenthal. Sehän ei ollu meiltä mikään mairitteleva esitys, vaan ilmeisesti hieman ylilatautumista oli ilmassa. Osittain myös varovaisuutta ja ketjumuutoksia: lämmittelyn jälkeen jäi äijiä pois ja Rautio loukkaantui. Selittäjät on säälittäviä, pelattiin huonosti, mutta suhteellisen nopeasti päästään pesemään kasvot. Olis tarkoitus näyttää nyt jatkossa, mistä puusta meidät on oikeasti veistetty.
  • Onneksi me päästään nyt idän reissulle Joensuuhun ja Kuopioon hyvällä rosterilla. Ei ole hirveästi tarvinnut viikon aikana muokata, vaan nämä meidän ajatellut viisikot on tulessa ja päästään niiden kanssa työstämään kauden ensimmäistä voittoa.
  • Täysi fokus on nyt lauantaina pelissä Joensuussa. Pelataan hyvä peli, yövytään hotellissa, tehdään huolellinen lihashuolto, saunotaan ja ollaan kimpassa. Se siivittää meidät Kuopion peliin sunnuntaina.
  • Lauantaina haetaan ensimmäistä voittoa ja olen erittäin luottavainen siitä, että pystytään pelaamaan ainakin parempaa salibandya kuin viime viikonloppuna. Kiitos tästä ja palaillaan! Stay Tuned!
Seuran uusimmat