Naisten 1.divari taival sinettiä vaille valmis.
Julkaistu: 10.03.2017 00.00

Naisten 1.divari taival sinettiä vaille valmis.

ÅIF tiedotus vieraili naisten harjoituksissa ja sai päävalmentaja Jukka Kettusen pöydän ääreen vastailemaan muutamaan kysymykseen loppusuoralla olevasta divari kaudesta, sekä raottamaan hieman tulevaa Liiga kautta.

Aluksi tietenkin Onnittelut Divarin voitosta ja Salibandyliigaan noususta. Mitä asioita nostaisit joukkueesta esille näin kauden lopulla.

Kiitoksia valmennuksen ja joukkueen puolesta. Tärkeimpänä voisin pitää joukkueen sitoutumista päivittäiseen tekemiseen. Joukkue on jo kesäharjoittelusta lähtien osoittanut että urheilullisuutta sekä taistelutahtoa löytyy. Tähän kun lisätään kunnioitus siitä panoksesta minkä jokainen antaa joukkueen eteen, oli se sitten kentällä tai sen ulkopuolellla, seuraa yleensä positiivisia asioita.

Millä mielin tästä eteenpäin.

Sarja on vielä kesken, eli yksi kotipeli jäljellä ja se pelataan kunnialla läpi. Ensi kauden suunnittelu on jo pitkällä ja viimeisen pelin jälkeen aloitetaan joukkueen kasaaminen. Muutamia yhteydenottoja on tullut jo kauden aikana ja Liiga paikan varmistuttua niitä olisi tarkoitus alkaa työstämään ja etsiä jokaista tyydyttävä ratkaisu. Joukkueeseen on saatu jo oma tekemisen tapa, siihen sopivia, eteenpäin pyrkiviä ja sitoutuneita pelaajia olisi tarkoitus saada mukaan.

Mitä tavoitteita asetetaan ensi kaudelle.

Oikeastaan tavoitteet asetetaan kahdelle, toisiaan tukevalla tasolle.

Pelaaja: kehittää yksilönä henkilökohtaisia taitoja sekä fysiikkaa (nopeus sekä kamppailu pelaaminen)

Joukkue: oma pelitapa, yksilöiden vahvuuksia tukeva.

Yhteisenä tavoitteena on ottaa se legendaarinen ’askel’ ylemmäs ja Liigapaikan säilyttäminen Sipoossa.

Kiitokset Jugille ja tsemppiä viimeiseen sarjapeliin.!!
Seuran uusimmat