Julkaistu: 10.04.2017 00.00

ÅIF 03-poikien runkosarjat päätökseen, White mukaan Aluelopputurnaukseen ja Blue Haastajafinaaliin

03-pojat pelasivat viime lauantaina viimeiset runkosarjan ottelut. White oli jo aikaisemmin varmistanut paikkansa D1-poikien aluelopputurnaukseen, mutta tavoitteena oli varmistaa lohkovoitto kärkiottelussa rakasta kilpakumppania Tikkurilan Tiikereitä vastaan. Ottelu oli jännittävä ja vauhdikas, maaleja syntyi melko paljon ja molemmin puolin oli havaittavissa hieman se että paikat lopputurnaukseen oli varmistettu jo aiemmin molempien joukkueiden osalta, täten puolustus oli vähän löysää ajoittain. Lopputulos 7-7 ja lohkovoitto varmistui täten ÅIF:lle. Toisesta pelistä tuli 5-3 voitto GrIFK:stä ja näin ollen White selvitti tiensä Eliittisarjasta lopputurnaukseen ilman yhtään tappiota. 9 voittoa ja 3 tasapeliä ovat hieno suoritus, joukkue lähti kevääseen haastajan asemasta olihan lohkossa mukana puolustava aluemestari Tiikerit ja viime vuonna lopputurnauksessa pelannut SB Vantaa, sekä suurseura Tapanilan Erä. Eliittisarja oli alusta loppuun väkevää pelaamista ja tästä päästään hyvistä asemista lähtemään kevään ratkaisu peleihin. Pojat ovat kehittyneet läpi kauden ja peli on parantunut koko ajan.

Blue otti lauantaina kaksi vakuuttavaa voittoa ja varmisti niillä paikan haastajafinaaliin. Keväällä joukkue suoritti varmasti ja voitti 10 ottelua, hävisi 1 ja pelasi 1 tasan. Kevät sujui kokonaisuutena Bluen osalta hyvin, pari heikompaa peliä tuli sarjan keskivaiheilla mutta viimeisillä kierroksilla joukkue löysi taas totutun pelivireen. Joukkue ylitti 12 kevään jatkosarjan peleissä maagisen 100 tehdyn maalin rajan joten ruuti on ollut melkoisen kuivaa Bluella kevään peleissä.

Tänä keväänä 03-pojat pelaavat siis kahdesta mestaruudesta, loistava suoritus pojilta. Jokainen pelaaja on tehnyt kovasti töitä läpi kauden ja nyt päästään pelaamaan niitä kuuluisia "isoja pelejä". Aluelopputurnaus pelataan 22-23.4 ja Haastajafinaali 23.4, kaikki mukaan kannustamaan poikia hyviin suorituksiin !

Seuran uusimmat