Tule mukaan ÅIF A-Tyttöjen II-joukkueeseen!
Julkaistu: 10.04.2017 00.00

Tule mukaan ÅIF A-Tyttöjen II-joukkueeseen!

ÅIF A-Tyttöjen II-joukkueeseen etsitään lisää pelaajia kaudelle 2017-2018. Tarkoituksemme on pelata A-Tyttöjen 1. divisioonaa myös tulevalla kaudella.

Urheilutaustan omaava tyttö – maalivahti tai kenttäpelaaja – olet tervetullut joukkueeseemme. Olemme seuramme toinen A-tyttöjoukkue, jossa on lupa keskittyä välillä opiskeluun tai harrastaa salibandyä kakkoslajina. Joukkue sopii sinulle, jos haluat pelata ja samalla keskittyä esim. abivuonna enemmän lukemiseen. Yhteistä meille on rakkaus lajiin sekä halu pelata ja kehittyä pelaajana.

Tarjoamme hyvät harjoitusolosuhteet ja valmennuksen omalla hallillamme Ingman Areenalla Sipoon Söderkullassa. Valmennuksesta vastaavat pitkän valmennusuran tyttösalibandyn parissa ÅIF:ssa tehneet valmentajat.

Tulemme harjoittelemaan 2 kertaa viikossa Naisten III-joukkueen kanssa samalla vuorolla, joka mahdollistaa hyvän pelillisen harjoittelun.

Tarjolla on myös jo kesän aikana yhteiset A-tyttöjen kesäharjoitukset, joista pelaajat elokuussa jakautuvat oman motivaationsa ja/tai taitojensa perusteella A-tyttöjen I- (tavoite SM-sarja) ja II-joukkueisiin (A-tyttöjen 1. div.).

Tule mukaan saman tien tai kauden alkaessa elokuussa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy.

Joukkueenjohtaja Maaria Luotonen

Puh. 050 302 9069

maaria.luotonen(at)trafi.fi

Ådalens Idrottsförening ry

Seuran uusimmat