Julkaistu: 24.04.2017 00.00

ÅIF 03-poikien upea kausi päättyi mitalit kaulassa

03-pojat pelasivat viikonlopun aikana sekä Aluelopputurnauksessa että Haastajafinaalissa. Kotiin tuomisina oli Haastajasarjan mestaruus ja Alue hopeaa kilpasarjasta.

Blue kaatoi Haastajafinaalissa GrIFK:in monien dramaattisten vaiheiden jälkeen lukemin 3-2. Molemmat joukkueet pelasivat hienosti ja taistelivat loppuun asti. GrIFK johti peliä kahden erän jälkeen 0-1, mutta kolmannessa erässä Blue sai vihdoin maalihanat auki ja kiri lopulta voittoon. Viimeisellä minuutilla vastustaja haki vimmatusti tasoitusta mutta ÅIF kesti ja lopputuloksena pokaali kotiin ja kultamitalit kaulaan. Finaalissa kohtasivat sarjan selkeästi kaksi parasta joukkuetta ja peli oli kaiken kaikkiaan finaalin arvoinen.

White pelasi lauantaina ja sunnuntaina Etelä-Suomen Aluelopputurnauksessa ja taisteli itsensä hienosti hopealle. Lauantain alkusarjassa pojat kaatoivat SB Vantaan ja Loiskeen selkein numeroin, varmistaen paikan sunnuntain mitalipeleihin. Välierässä vastaan asettui rakas kilpa kumppani monien vuosien ajalta, Tikkurilan Tiikerit. Pojat olivat todella latautuneita ottelun alussa ja pääsivät 2-0 johtoon. Sen jälkeen peli tasoittui ja kaveri pääsi mukaan peliin. Tasaista vääntöä oli läpi ottelun ja lopussa vastustaja yritti kovasti päästä tasoihin, mutta pojat puolustivat tiukasti ja iskivät terävästi vastaan. Lopputuloksena 6-3 voitto ja paikka Aluefinaaliin. Aluefinaalissa Oilers oli tällä kertaa hieman parempi joka alueella ja pääsivät ensimmäisessä erässä 3-0 johtoon. Tästä ei tällä kertaa toivuttu ja pallot ei saatu millään menemään sisään, kun taas kaveri iski lähes joka paikasta sisään. Lopputuloksena 1-7 tappio ja hopeat kaulaan, tällä kertaa vastustaja oli parempi.

Kausi on ollut kaiken kaikkiaan todella upea ja hieno päättää se kultaan ja hopeaan. Joukkue lähtee vielä Toukokuussa tuttuun tapaan päättämään kauden Tallink Floorball - turnaukseen, Tallinnassa. Sen jälkeen siirrytään sitten uusien haasteiden pariin C-junnuihin ja katsotaan mitä uudet seikkailut tuovat tullessaan. Nälkää jäi vaikka mitaleita tuli ja pojat sekä valmennus odottaa jo innolla tulevaa kautta.