Team Sipoon Areena finaalissa RICMAC:a etevämpi!
Julkaistu: 25.04.2017 00.00

Viime perjantaina saatiin päätökseen Sipoon harrastesalibandysarja kevään 2017 osalta. Pronssimatsissa kohtasivat hallitseva mestari Pikaset Limpsat ja Happy Feet. Finaalissa peitsiään kolistelivat taasen runkosarjan voittaja Team Sipoon Areena ja RICMAC.

Pronssipelin kaava oli selkeä alusta asti. PiLi piti palloa ja pyöritti ja HaFe vetäytyi tiukkaan muuriin oman maalin edustalle. Ennakkoasetelmatkin olivat tämän suuntaiset, sillä HaFe:lla oli vielä voittotili avaamatta sarjassa. Joukkueet kuitenkin tekivät maaleja vuorotellen ja peli pysyi tiukkana alusta asti. Voitto näytti vääjäämättä lipeävän PiLi:lle, kun he pelin lopussa menivät 3-2 johtoon. HaFe ei kuitenkaan ollut vielä luovuttanut vaan kaksi sekuntia ennen peliajan täyttymistä HaFe-pelurin tulinen rannari yllätti PiLi:n maalivahdin ja edessä oli kutkuttava rankkariskaba.

Rankkarit olivatkin maalivahtien näytöstä ja viimeisten laukojien astuessa kentälle oli tilanne yhä 0-0. Aluksi PiLi:n laukoja vuoroon, mutta maalivahti oli parempi. Tämän jälkeen HaFe:n laukojalla oli paikka ratkaista mitalien kohtalo ja sen hän myös teki. Pallo varmasti verkkoon ja kädet kattoon juhlan merkiksi. HaFe:lle sarjahistorian ensimmäinen voitto ja heti mitalit kaulaan sen merkiksi! Tarina ei kerro kuinka pitkään voitonjuhlat jatkuivat...

Finaalissa vastakkain asettuivat toisilleen varsin tutut kamppailijat, sillä TSA ja RICMAC treenaavat yhteisellä vuorolla joka viikko. Joukkueiden vaparikuviot olivat siis tarkkaan scoutattu. TSA lähti otteluun ennakkosuosikkina, sillä se oli edennyt koko runkosarjan ilman tappioita. TSA hallitsikin peliä hienoisesti ja johti ottelua mentyä aluksi johtoon n. 8 minuutin pelin jälkeen. RICMAC ei kuitenkaan luovuttanut missään vaiheessa vaan nousi viimeisellä minuutilla vielä maalin päähän 4-3 tilanteeseen. TSA kuitenkin niittasi pelin loppulukemiksi 5-3 suoralla vedolla lähivaparista. Näin ollen TSA nappasi kultaiset mitalit kaulaan ja RICMAC kirkasti syksyn pronssimitalin hopeaksi.

Kiitokset kaikille joukkueille osallistumisesta!