ÅIF VOITTI JA HÄVISI NIUKASTI
Julkaistu: 07.12.2017 00.00

ÅIF VOITTI JA HÄVISI NIUKASTI

Artikkeli julkaistu 7.12. Sipoon Sanomissa (Sami Mäkäräinen)

ÅIF:n runkosarjapaarustus miesten D1VARI:ssa jatkuu. Menneenä viikonloppuna valkoasuiset pelasivat niin lauantaina kuin sunnuntaina. Söderkullassa joukkue päihitti O2-Jyväskylän 6–4, Pohjanmaalla taipui Blue Foxille 6–5. Laitahyökkääjä Jyri Laine yltyi molemmissa otteluissa säpsähdyttävään tehopistetehtailuun, kirjautti kotivoitossa tehot 4+0 ja vierashäviössä 2+1. Maalikoostevideot hymisyttävät: Laine on edelleen puhdasoppinen sniper.

ÅIF-luotsi Sebastian Freudenthal tavoitettiin kommentoimaan joukkueensa viikonloppupuhdetta. Blue Fox -ottelusta valmennusjohto oli osannut odottaa vaikeaa.

”Lauantaina jouduimme jo ensimmäisen erän jälkeen tiivistämään kahteen kenttään. Tiettyjä avainpelaajia kuormitettiin, ja kun kyseessä on vähän iäkkäämmät kaverit, niin palautuminen ei enää ole parhaalla mahdollisella tasolla.”

Yksi keskeisimmistä syistä vierastappioon oli se, että Blue Fox onnistui hidastamaan pelitempoa ja ehkäisemään näin ÅIF:n kääntö- ja vastahyökkäyspeliä. Tunnustusta Freudenthal antoi Pekka Rinkisen kakkoskentälle.

”Jyri Laine ja Tuomas Savukoski olivat tehokkaita, kenttä pelasi hyvää viisikkopeliä. Samaa on edellytettävä muiltakin.”


Blue Fox - ÅIF pöytäkirja: http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/blue-fox-aif...

ÅIF - O2 -Jyväskylä pöytäkirja http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/blue-fox-aif...



Seuraava vieraspeli on 10.12.2017 Porin Karhut - ÅIF








Seuran uusimmat