ÅIF vastalause Sopupeli-jutussa SSBL:n kurinpitoryhmälle meni läpi
Julkaistu: 20.03.2018 00.00

ÅIF vastalause Sopupeli-jutussa SSBL:n kurinpitoryhmälle meni läpi

Uutinen:

http://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/valituslautakunta-muutti-divari-valmentajien-kilpailukieltoja-ja-palautti-sarjapisteet/

Pääkallo sivusto:

http://paakallo.fi/2018/03/o2-jyvaskylan-ja-aifn-tuomiot-muuttuivat-valituslautakunta-palautti-pisteet-ja-lyhensi-kilpailukieltoja/

Seuran virallinen kanta:

  • Åif Ry on tyytyväinen siihen että valituslautakunta on kumonnut kokonaisuudessaan kilpailu ja kurinpitoryhmän päätöksen koskien sopupeliä.

Olemme myös tyytyväisiä että menetetyksi määrätty piste palautetaan sekä että seura näin ollen vapautuu kaikista sille langetetuista sanktioista ja syytteistä.

Koskien Freudenthalin henkilökohtaista rangaistusta seuralla on eriävä tulkinta kuin valituslautakunnalla.

On hyvä ja oikean suuntainen päätös että henkilökohtaista rangaistusta kohtuullistettiin mutta seuran näkemys on edelleen että kyseessä oli normaali pelitilanne.

Mahdollisiin jatkotoimiin koskien lautakunnan päätöstä seuran hallitus ottaa kantaa tutustuttuaan päätökseen ja sen yksityiskohtiin.

Föreningens officiella ställning :

  • Åif ry är nöjd över att överklagande nämnden har verdärlagt tävlings och disciplingruppens beslut angående macthfixering.

Vi är också nöjda över att få tillbaka poänget som missades och därmed har alla påföljder och beskyllningar mot föreningen avsläppts.

Föreningen har avvikande tolkning på Freudenthals personliga straff.

De är ett bra och rättriktat beslut, att personliga straffen förmildrades, men föreningens syn på saken är att de ännu också var frågan om en normal spelsituation.

Föreningens styrelse bekantar sig med nämndens beslut och detaljer, tar sedan ställning till ytterligare åtgärder efter det.

Seuran uusimmat