Esittely
Ottelutilastot
ÅIF - FBC Loisto
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 15:00 Ingman Areena
23
Mar

Lauantaina kohdataan Loisto


ÅIF:n naisten ottelut jatkuvat lauantaina, kun Naisten Salibandyliigan tasolohko B:n runkosarjaa johtava FBC Loisto saapuu Sipooseen. Joukkueiden edellinen kohtaaminen, joka pelattiin Turussa päättyi Loiston voittoon lukemin 5-1.

ÅIF:n edellinen ottelu päättyi jatkoajalla, kun Pirkat nappasi pisteet itselleen 5-4. Tappiosta huolimatta sipoolaiset pelasivat kauden parasta salibandyään ottelun kahdessa erässä. Jos ÅIF kykenee viemään samanlaisen asenteen lauantain otteluun, niin silloin luvassa on todella lennokas ottelu

Tällä kaudella käyttöön otettu tasolohko-järjestelmä on osoittanut sopivuutensa varsinkin tasolohko B:n osalta, koska ottelut ovat olleet todella laadukkaita. Loiston on parasta varautua siihen, että sipoolaiset tulevat otteluun todella hyvällä sykkeellä viime kamppailuissa hyvin pelanneiden Iida Hakulisen ja Mette Weckstenin johdolla.

ÅIF-FBC Loisto Ingman Areenalla Lauantaina kello 15:00.

Toisen erän upea taistelu ei tuonut voittoa


FBC Loisto joutui lauantaina kovaan paikkaan, kun se kohtasi ÅIF:n Sipoossa. Naisten Salibandyliigan ottelu eteni todella tasaisesti kaksi ensimmäistä erää. Kotijoukkueen suurimmat taistelijat olivat Susanna Aura, Taru Martikainen ja Bea Karling. Kaikki kolme keräsivät ottelussa kaksi pistettä. Susanna Aura napautti kaksi maalia, mutta lopulta tuon kolmikon keräämät pisteet eivät riittäneet, sillä vieraat veivät ottelun lukemin 7-5.

Kun ottelun ensimmäinen erä päättyi moni varmasti, hieraisi silmiään, sillä tulostaululla komeilivat tasalukemat 3-3.Susanna Aura vei kotijoukkueen 1-0 johtoon ajassa 06.50 Mette Weckstenin syötöstä ja siitä alkoi varsin vauhdikas erä. Taru Martikainen iski 3-3 tasoituksen Bea Karlingin syötöstä ajassa 18.01. Sitä ennen myös Karling oli laittanut pallon maaliin.

FBC Loisto siirtyi toisessa erässä jo kahden maalin johtoon, Mutta ÅIF olikin valmis todelliseen taisteluun. Kotijoukkueen taistelijan luonne tuli esiin ajassa 32.04, kun Ulla Valtola vei vieraat 5-3 johtoon ylivoimalla. Sipoolaisten ärhäkkään vastauksen tarjosi Susanna Korpela Nelly Baumgartnerin syötöstä ajassa 33.23. Kotijoukkueen ilotulitus jatkui heti aloituksen jälkeen, kun Susanna Aura Latoi tasoituksen ajassa 33.47. Syötön sipoolaisten upeaan tasoitukseen antoi Ella Ahtiainen.

ÅIF esitti toisessa erässä ehdottomasti kauden parasta peliään. Joukkueen taistelutahto oli jotain aivan uskomattoman upeaa. Jokainen pelaaja oli valmis taistelemaan pallosta ja auttamaan ketjukaveria, Peli oli iloisen ja lennokkaan näköistä.

Kolmas erä kaiken muuttaa voi. Siinä ne taas ovat, nuo surullisen tutut sanat. ÅIF ei tullut viimeiseen erään valmiina ja tällä kertaa se kostautui. Vieraiden Laura Pakarinen vei joukkueensa johtoon ajassa 40.15 laukauksella, joka yllätti kotijoukkueen maalilla torjuneen Sanna Viitasen. Lopullinen niitti ottelulle syntyi vain hetkeä myöhemmin Eeva-Maria Heinisen toimesta. Tämän jälkeen kotijoukkueen peli jäätyi, eivätkä sipoolaiset löytäneet toisen erän lennokkuutta.

ÅIF:n Taru Martikainen oli tyytyväinen oman ketjunsa peliin. Martikaisen kanssa hyökkäsivät Emma Hartwall ja Bea Karling. Ketjun puolustuksesta vastasivat Nelly Baumgartner ja Susanna Korpela.

-Oli meiltä aika hyvä peli. Oltiin vastaiskuissa teräviä, mutta oman pään merkkauspelissä oli ajoittain ongelmia. Oman ketjun tekemiseen olin tosi tyytyväinen, Martikainen kommentoi ottelun jälkeen.

Ottelun viralliset tilastot

Kuva: Juhani Järvenpää

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
5 - 7
(3 - 3) (2 - 2) (0 - 2)
FBC Loisto
6' Maali Aura Susanna

6' Maalisyöttö Wecksten Mette

9' Maali Karling Bea

9' Maalisyöttö Martikainen Taru

18' Maali Martikainen Taru

18' Maalisyöttö Karling Bea

30' Jäähy: 2min Neulasalmi Saana

33' Maali Korpela Susanna

33' Maalisyöttö Baumgartner Nelly

33' Maali Aura Susanna

33' Maalisyöttö Ahtiainen Ella
Lisää uutisia
Naiset edustus
Kategoriat