Esittely
Ottelutilastot
02-Jyväskylä - ÅIF
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 15:30 Jyväskylä,Pakolan koulukeskus
4
Tam

Naisilla kahden vierasottelun viikonloppu


Kinkut on syöty ja on aika palata Naisten Salibandyliigan pariin. ÅIF:n vuosi alkaakin kahdella todella tärkeällä kamppailulla, kun vastaan asettuvat O2-Jyväskylä ja Hämeenlinnan Steelers. Sipoolaiset matkaavat lauantaina Jyväskylään ja vieraskiertue päättyy sunnuntaina Steelerssin vieraana.

Edellinen jyväskyläläisiä vastaan pelattu ottelu löytyy lokakuulta ja tuo kamppailu päättyi upeasti ÅIF:n 8-4 voittoon Ella Ahtiaisen hattutempun siivittämänä. Tulevassa ottelussa pelataan todella isoista pisteistä, sillä O2:n löytyy tällä hetkellä NLB:n runkosarjan sijalta kolme, kun vastaavasti sipoolaiset löytyvät sijalta viisi. Pisteitä Jyväskylän ryhmä on kerännyt yhteensä 24, ÅIF:n vastaava luku on tällä hetkellä 18. O2 on pelannut yhden ottelun vähemmän. Nyt jokainen saavutettu piste olisi erityisen tärkeä kevään jatkopelejä ajatellen.

Sunnuntaikin tarjoaa mielenkiintoisen haasteen, sillä runkosarjan otteluvoitot ovat tasan 1-1. Kauden ensimmäisen kohtaamisen vei nimiinsä ÅIF. Joukkueiden toinen kohtaaminen oteltiin Sipoossa. Marraskuussa pelattu kamppailu päättyi vieraiden niukkaan 2-1 voittoon. Sipoolaisten ainokaisen osuman iski Mette Wecksten. Tällä hetkellä Steelers majailee runkosarjan sijalla neljä. Pistepussista löytyy 18 pojoa, joten tällä hetkellä on todella tasaista.

Kummastakaan ottelusta ei ole tarjolla suoraa lähetystä, mutta sunnuntain ottelusta tilanteita tullaan päivittämään Twitteriin mahdollisuuksien mukaan.

Teksti: Juho Kojima

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
02-Jyväskylä 6 - 3
(4 - 0) (1 - 0) (1 - 3)
46' Maali Ahtiainen Ella

46' Maalisyöttö Aura Susanna

51' Maali Kantokorpi Kaisa

51' Maalisyöttö Hartwall Emma

55' Maali Vilhunen Elisa

55' Maalisyöttö Wecksten Mette
Lisää uutisia
Naiset edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat