Esittely
Ottelutilastot
ÅIF - NST
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 15:00 Ingman Areena
11
Tam

Martikainen: Pelistä tulee varmasti taas tasainen


Joukkueemme on pelannut kolme vierasottelua peräkkäin. Viime viikonloppuna ÅIF matkusti Jyväskylään ja Hämeenlinnaan. Jyväskylän ottelu O2:ta vastaan päättyi tappioon, mutta sipoolaiset tekivät Steelerssin vieraana todella upean ryhtiliikkeen ja nappasivat todella tärkeän voiton. Nyt on aika palata kotikentälle, kun vieraaksi saapuu Lappeenrannan NST.

Näiden joukkueiden edellinen ottelu pelattiin Lappeenrannassa marraskuussa, Todella tasainen kohtaaminen päättyi NST:n voittoon lukemin 3-2, ottelu venyi aina jatkoajalle saakka. ÅIF:n kaksi maalia olivat Taru Martikaisen ja Krista Runsaksen käsialaa.

Martikainen aavistelee, että tälläkin kertaa ottelusta tulee todella tasainen.

-Pelistä tulee varmasti taas tasainen vääntö. Kaksinkamppailupelaaminen ja maalien edustat tulevat olemaan ratkaisevassa roolissa lopputuloksen kannalta, Martikainen uumoilee

Sipoolaisten pelaamisessa on tapahtunut kehitystä. Joukkue sai hyvää nostetta viime sunnuntain voitosta.

-Joukkueen pallollinen peli on kehittynyt ja toivottavasti se näkyy tänä viikonloppuna. Tärkeät pisteet pelissä, joten kotikaukalossa nähdään varmasti hyvää taisteluilmettä joukkueelta, Taru Martikainen lupailee.

ÅIF-NST lauantaina kello 15:00 Ingman Areenalla.

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Aarno Järvinen

NST oli tyly vieras


NST vei pisteet mukanaan Lappeenrantaan voittamalla lauantain ottelun selvin 1-5. lukemin. Kylmä fakta oli se, että vieraat olivat parempia. ÅIF:n ottelun ainoan maalin teki ensimmäisessä erässä Elisa Vilhunen Ella Ahtiaisen syötöstä.

Kun ottelun viimeinen erä alkoi kotijoukkueella, oli vielä pieni mahdollisuus nousta mukaan kamppailuun, mutta se olisi vaatinut nopeaa maalia. Näin ei kuitenkaan käynyt. Tilanne oli tuossa vaiheessa NST:n eduksi 1-3. Sipoolaisilla oli kyllä maalipaikkoja, mutta tällä kertaa viimeistely ontui.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin ajassa 48.58, kun vieraiden Sofia Sinkko laukoi NST:n 1-4 johtoon ylivoimalla. Kamppailu päättyi lopulta vieraiden eduksi lukemin 1-5. Nyt täytyy olla täysin rehellinen ja myöntää, että ottelun kulku huomioon ottaen oikea joukkue voitti.

ÅIF:n ottelut jatkuvat tulevana lauantaina, kun Ingman areenalle saapuu O2-Jyväskylä. Pallo lähtee liikkeelle kello 15:00.

Ottelun viralliset tilastot

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Aarno Järvinen

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 5
(1 - 3) (0 - 0) (0 - 2)
NST
4' Maali Vilhunen Elisa

4' Maalisyöttö Ahtiainen Ella

47' Jäähy: 2min Ojanen Sandra

52' Jäähy: 2min Suominen Eerika
Lisää uutisia
Naiset edustus
«  Syyskuu   »
Kategoriat