Esittely
Ottelutilastot
ÅIF - LoSB
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 19:00 Ingman Areena
28
Tam

LoSB saapuu Sipooseen - ÅIF lähtee otteluun hyvin latautuneena


ÅIF kohtaa tiistaina LoSB:in Ingman Areenalla. Sipoolaisten edellinen ottelu ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan, kun joukkueemme hävisi kamppailunsa FBC Loiston vieraana lukemin 4-0. LoSB:in kausi on edennyt tappiosta toiseen, mutta joukkue onnistui katkaisemaan synkän putkensa edellisessä ottelussaan voittamalla Steelerssin lukemin 5-4.

Sipoolaisten kannalta hyvä asia on se, että tappiosta huolimatta Turussa pelatussa ottelussa oli paljon hyvääkin. ÅIF:n päävalmentaja Sami Vidgren totesi tappion jälkeen, että koko joukkue pelasi hyvin. Lauantain pelissä maaleja ei vain saatu tehtyä hyvistä paikoista huolimatta.

Maanantaina Ingman Areenan kaukalossa harjoitteli iloinen ja rento ryhmä, joka oli latautunut tiistain kohtaamiseen hyvällä asenteella. Harjoituksissa hiottiin tiettyjä yksityiskohtia, mutta tärkein anti taisi kuitenkin olla positiivisen energian lataaminen ja hyvän vireen hakeminen.

Tiistain ottelu alkaa kello 19:00. Tervetuloa!

Teksti: Juho Kojima

Mallikas voitto kotiluolassa


ÅIF nappasi tiistaina maukkaan voiton kaatamalla LoSB:in lukemin 5-2 Ingman Areenalla pelatussa Naisten Salibandyliigan kamppailussa. Kotijoukkue hallitsi kentän tapahtumia oikeastaan koko ottelun ajan. Sipoolaisilla oli todella monta maalipaikkaa, joita ei saatu hyödynnettyä, mutta tästäkin huolimatta ottelu sujui todella mallikkaasti ja voitto antoi hyvät eväät jatkaa runkosarjan kahta viimeistä kamppailua kohti.

Ottelu lähti liikkeelle hieman tunnustelevasti, mutta heti alusta oli selvää, että kotijoukkue määrää tahdin. ÅIF:llä oli omat paikkansa laittaa pallo maaliin, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta pallo viuhui maalin ohi.

Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla alkoi tapahtua. Sipoolaiset iskivät todella nopeaan tahtiin kaksi osumaa, ensin osui Iida Hakulinen ja melkein heti perään maaliverkkoa heilutti Viktoria Myllylä.

Toisessa erässä kumpikin joukkue teki yhden maalin. ÅIF:n maalista vastasi todella hienosti pelannut Bianca Boman. Viimeisen erän alkaessa kaikki näytti kotijoukkueen kannalta todella hyvältä, mutta salibandyssä tilanteet voivat muuttua nopeasti. Juuri ennen erän puoltaväliä Nelly Baumgartner laittoi pallon reppuun ja tilanteeksi 4-1. Vieraiden Rosa-Erika Björkroth toi vieraat kahden maalin päähän ajassa 53.52, eikä tässä kaikki, sillä kotijoukkue joutui kahden pelaajan alivoimalle ajassa 56.27, kun jäähyllä istunut Kaisa Kantakorpi sai seurakseen maalivahtimme Laura Karppisen. Tässä vaiheessa katsomossa pyyhittiin hikeä, mutta ÅIF hoiti alivoimansa, todella upeasti, eikä vieraille annettu yhtäkään mahdollisuutta.

Ella Ahtiainen iski pallon tyhjiin juuri ennen ottelun päätöstä ja sipoolaiset pääsivät juhlimaan ansaittua voittoa.

Teksti: Juho Kojima

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
5 - 2
(2 - 0) (1 - 1) (2 - 1)
LoSB
19' Maali Hakulinen Iida

19' Maalisyöttö Boman Bianca

19' Maali Myllylä Viktoria

19' Maalisyöttö Karling Bea

26' Maali Boman Bianca

26' Maalisyöttö Baumgartner Nelly

46' Maali Baumgartner Nelly

46' Maalisyöttö Hakulinen Iida

55' Jäähy: 2min Kantokorpi Kaisa

56' Jäähy: 2 + 10 min Karppinen Laura

59' Maali Ahtiainen Ella

59' Maalisyöttö Karling Bea
Lisää uutisia
Naiset edustus
Kategoriat