C1-pojat (2003), C1-poikien 1.divisioona

Sudet SB - ÅIF / PSS   5 - 9

Kuusankosken Urheilutalo

Voittoputki jatkui C1 Divarissa

Eilen pelattiin taas C1 Divaria ja pääsimme ensimmäistä kertaa runkosarjassa esiintymään vieraskaukalossa. Alla oli kaksi voittoisaa kotiottelua ja suunatsimme Kuusankoskelle hakemaan kauden kolmatta voittoa Sudet SB:n kotiluolasta. Kouvolan Sudet oli viime ottelussa takonut maaleja oikein urakalla kun voittivat pelin 11-10 joten tiedettiin että puolustuksen pitää toimia. Entistä mielenkiintoisemmaksi ottelun teki se että pelialustana toimi vanha kunnon parketti, mistä meillä ei kokemusta ole juuri lainkaan.

Pari ensimmäistä vaihtoa meni hieman liukuessa ja palloa pomputellessa, mutta jo parin minuutin jälkeen saatiin maalihanat auki. Osumia tuli melko nopeasti pari lisää ja erän lopussa vastustajakin osui ensimmäistä kertaa. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 3-1 johdossa.

Toinen erä oli hankalampi ja Sudet pääsi hyvin peliin mukaan. Meidän pallollinen peli oli paikoittain todella huolimatonta ja maalipaikkoja tuhlattiin huolella. Parketin aiheuttamat pomput ja pallon eläminen lavassa pistivät pojat mietteliäiksi. Molemmat joukkueet osuivat punakehikon sisään pari kertaa ja viimeiselle erätauolle lähdettiin kuskin paikalta, 5-3 johdossa.

Kolmas erä alkoi samanlaisissa tunnelmissa kuin mitä toinen erä oli tarjonnut. Kotijoukkueen itseluottamus oli noussut jälleen pykälän ja he taistelivat todella upeasti kotiyleisön edessä. Heti erän alkuun saimme kaivaa pallon omasta verkosta ja taas oli maalin peli. Ennen viimeistä pelimiesten kymppiä molemmat joukkueet iskivät vielä yhden maalin ja tilanne oli meidän hyväksi 6-5. Viimeiselle kympille tehtiin pari taktista muutosta ja pojat pistivät yhden lisävaihteen silmään, tämä johti siihen että teimme 3 maalia ja oma maali pysyi koskemattomana. Lopputulos 9-5 voitto ja kolme sarjapistettä matkaan. Peli ei ollut missään nimessä helppo vaikka lopulta pienen eron saimme tehtyä. Tuollaisella taistelulla mitä Sudet esitti niin tulee varmasti moni joukkue olemaan ahtaalla Kuusankosken parketilla. Ensimmäinen erä ja viimeinen kymppi oli hyvää tekemistä, muuten ei paljoa kertomista jälkipolville jäänyt meidän osalta. Pelit jatkuvat jo sunnuntaina kun matkaamme Rusan bussivarikolle pelaamaan M-Team:iä vastaan. Herkullinen ottelu tulossa sillä molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden ilman tappioita.