Miehet edustus, D1VARI

ÅIF Miesten edustus - Tiikerit  9 - 6

Sipoon Areena

Kauden avausmatsi toi voiton

Huikeelle matsille huikee voitto! ÅIF osoitti syksyisen kuntokäyrän olevan hyvässä nousussa, hävisimmehän juuri Tiikereille muutama treenipelin. No treenipeli on aina treenipeli ja ne voidaan unohtaa.

Åiffin ensimmäinen erä oli murskaava, kun edustus naputti ekaan kymppiin jo kolme maalia. Sama tahti jatkui vielä toisessa erässä 32.40, jolloin Tiikereiden maalivahti sai jo tarpeekseen. Tilanne oli tällöin 7-1. Sen jälkeen 5 vs 5 pelissä ÅIF dominoi kenttää. Ottelusta tuli trilleri kun Tiikerit napsivat aikaa minuutti minuutilta ja nousivat jo 8 - 5. Peli oli tuolloin åiffilaisilla ajoittain sekavaa. Mutta jälleen kerran voittoon löytyi tahtotila, kun Tuomas Liukolampi iski pallon verkkoon ajassa 54:28. Siitä ei Tiikerit enää noussut.

Kysyimme valmennukselta mikä siivitti kotijengin voittoon:
- Kahdessa ekassa erässä oli huikeen hyvä kurinalaisuus ja päättäväisyys. Ja Tuomas Liukolampi, nämä tekijät siivittivät meidät voittoon.

- Kolmannen erän rikkonaisuus ja jäähyilyn sekavuus hieman rokotti tyylipisteitä. Mutta voitto on aina voitto. Tästä on hyvä jatkaa syksyistä pisteiden metsästystä.

Tuomas Liukolampi keräsi illan tähdet. Kolmannen kentän yhteistehot olivat 6+6 - ja se on paljon se.