TPS - ÅIF   4 - 2

Leaf Areena Turku

Naisille tappio Turusta

Naisten matkustivat lauantaina Turkuun kauden avausotteluun. Vastaan asettui TPS ja tiedossa oli tiukka taistelu pisteistä..

Ensimmäinen erä oli naisilta kurinalaista peliä ja ajoittain saatin luotua maalipaikkoja, niissä kuitenkaan onnistumatta. TPS onnistui erän alku- ja loppupuolella toimittamaan pallon verkon perukoille. Erätauolle tilanteesta 2-0

Toinen erä oli naisilta puolustuspelin suhteen huomattavasti tarkempaa. Erän aikana molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa ainoastaan erikoistilanteissa. ÅIF:n Bianca Boman rangaistulaukauksesta sekä TPS:n Jenna Saario ylivoimalla. Erätauolle tilanteesta 3-1

Kolmannen erän alku oli kotijoukkueen vahvaa pallonhallintaa, mutta ensimmäisestä osumasta vastasi vahvan ottelun pelannut ÅIF kolmoskenttä ja Sandra Ojanen, joka viimeisteli Sabrina Gmurin syötöstä tilanteeksi 3-2. TPS onnistui ajassa 54.57 Laura Rantasen toimesta siirtymään 4-2 johtoon. ÅIF:n loppukiri ilman maalivahtia ei tuottanut enää lisämaaleja joten avaus pisteet jäivät Turkuun.

Naisten pistejahti jatkuu seuraavan kerran 29.9 Ingman Areenalla ja vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari SB Pro Nurmijärveltä.

ÅIF - SB Pro 29.9 2018 klo 15.00 Ingman Areenalla

Tilastot
TPS

4 - 2

2 - 01 - 11 - 1
23'MaaliBoman Bianca
47'MaaliOjanen Sandra
47'MaalisyöttöGmur Sabrina