Miehet edustus, Divarin Playoffs

ÅIF - Tiikerit  2 - 5

Ingman Areena

ÅIF tiistaina pakkovoiton edessä

Lauantai-illan huumaa koettiin, kun ÅIF kohtasi Tikkurilan Tiikerit Ingman Areenalla. Divarin finaalin 2.ottelu päättyi Tiikereiden voittoon 2-5. Näin ollen Divarin mestaruus on katkolla Tiikereille tiistaina. Ottelurytmi on ollut varsin jäätävä, kun edellinen matsi pelattiin eilen 22.3. Silloin ÅIF taipui vasta viimeisellä minuutilla.

Tänään maalihanat avasi ensimmäisenä Tiikerit Tomi Palinin maalilla. Ajassa 16:13 ÅIF tasoitti pelin 1-1 Jyri Laineen maalilla. Kotiyleisö sai mannaa, kun Matias Kuisma vei ÅIFin 2-1 johtoon ylivoimamaalilla. Kaksi seuraavaa maalia iski Tiikerit ja 2-3 tuloksella mentii erätauolle. Viimeisessä ja ratkaisevassa erässä Tiikerit teki molemmat maalit ja kuittasi vantaalaisille tärkeän voiton. Tiistaina Tikkurilassa ÅIF onkin pakkovoiton edessä. Uskomme että pari lepopäivää tulevat tarpeeseen ja tiistaina näemme kiukkuisen ÅIFin.

Salibandyliigan striima kaikki ottelut. Stay tuned!