Esittely
Ottelutilastot
ÅIF - Tiikerit
2019-2020 - Miehet edustus - Miesten Salibandyliiga
Klo 18:00 Ingman Areena
28
Syy

Lauantaina pelataan Sipoossa salibandyliigaa


Sinua tarvitaan, tule kannustamaan ÅIF voittoon.
Tiikerit matkaavat huomenna Sipoon Ingman Areenalle. Tikkurilan Tiikerit kohdattiin viime kaudella runkosarjassa kaksi kertaa ja kohtaamiset päättyivät kotijoukkueiden voittoihin. Sipoossa ÅIF oli parempi lukemin 9-6 ja Tiikerit puolestaan hoiti jälkimmäisen kohtaamisen Tikkurilan urheilutalolla 6-3. Finaalisarjassa Tiikerit oli parempi 3-0.
Sipoon ensimmäiseen salibandyliiga ottelu pelataan lauantaina klo 18:00 Ingman Areenalla, tulossa on upea ottelutapahtuma ja paikalla buffet-kahvio nakkimukeja unohtamatta .Nyt uusi kausi ja uusi sarja, tule katsomaan kuinka käy?

Tervetuloa!

#salibandy #salibandyliiga #sipoo #viäråif

Ohessa uusi joukkuekuva

Huikea trilleri siivitti ensimmäiseen liigavoittoon kotona


Ensimmäiset liigapisteet kotiin!
Lauantaina 28.9. nähtiin Sipoossa varsinainen liigatrilleri otteluparissa ÅIF - Tikkurilan Tiikerit.
- Ensimmäisessä erässä ÅIF sai unelma-alun, ja erä päättyikin tulokseen 3 - 1.
- Erätauolla Tiikerit sai nollattua heikon ensimmäisen erän. ÅIFille tarjoiltiin ylivoimaa 7 minuutin ajan, mutta maalinteossa ei kuitenkaan onnistuttu. Tiikerit vei erän luvuin 0 - 2.
- Kolmas erä olikin jännitysnäytelmää kerrakseen, ja rangaistuksia jaettiin runsaasti molemmille joukkueille. Ajassa 53:22 Leevi Loippolle vihellettiin 5+20, minkä kotijoukkue käytti hyväkseen nousten kahdella yv-maalilla tasoihin. Vääntö oli tasaista, jatkoaika jäi maalittomaksi, ja ottelua siirryttiin ratkomaan rankkareilla. Onnistujia olivat Miika Tervonen (Tiikerit) sekä meiltä Kosonen ja Huovinen. Miika Kososen näyttävä ilmaveivi räjäytti illalla salibandysomen. Näimmekö salibandyliigan vuoden maalin?
- Mahtava kotiyleisö oli liekeissä, ja Antti Huovisen ratkaiseva maali sai jengin mylvimään. RUUTU+ -striimauskin toimi kotikatsomoille moitteettomasti.

Tehot: Antti Huovinen 2+0, Oliver Sillanpää 2+0, Matias Kuisma 1+2, Patrik Korpiniemi 0+2, Atte Huovinen 0+1, Tuomas Liukolampi 1+0 ja Miro Herlin 0+1

Palkitut: Näkäisin pelaaja Arttu Puska (mv.) ja paras pelaaja Antti Huovinen

Pöytäkirja https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/aif-tiikeri...


Ohessa viellä pelaajien Toni Rintala (Tiikerit) ja Patrik Korpiniemi (ÅIF) sekä valmentajien Miro Mäkelän (Tiikerit) ja Sebastian Freudenthalin (ÅIF) mietteitä ottelunkulusta. Katso haastattelut.Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
7 - 6 VL
(3 - 1) (0 - 2) (3 - 3) (0 - 0) (2 - 1)
Tiikerit
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Syyskuu   »
Kategoriat