Esittely
Ottelutilastot
Nokian KrP - ÅIF
2019-2020 - Miehet edustus - Miesten Salibandyliiga
Klo 18:30 Raholan lk
19
Mar

ÅIF voitti liigan kakkosen


ÅIF teki jymy-yllätyksen voittamalla tiistai-illan ottelussa salibandyliigan kakkosen Nokian KRP:n 6 -9 (2-5, 3-2, 1-2). Saaliina arvokkaat kolme pistettä vieraspelissä - upeaa! ÅIF karkasi jo avauserässä tilanteeseen 1 – 5. KRP kiri lähelle, kunnes #73 Roope From laukoi joukkueelle sen kahdeksannen maalin. Lopullisen niitin iski Kuisma lyömällä pallon tyhjiin. Se oli siinä, kuului mylvintä katsomosta.

Matsi oli erittäin ehjä suoritus koko joukkueelta. ÅIF oli tänään täysin sitoutunut sovittuun ja pelasi koko ottelun nöyrällä asenteella. Haastoimme nokialaiset, ja tulos näyttää juuri siltä, miltä asennekin. KRP:lle ei jäänyt saumoja muuttaa kurssiaan neljästä ylivoimamaalista huolimatta.

Saimme luotua maalipaikkoja saman verran kuin aikaisemmissa otteluissa. Nyt onnistuttiin ja homma toimi. #51 Puska pelasi loistavan pelin maalissa, ja kaikki puolustajat tekivät ison työn. #7 Flinck nousi sairastuvalta onnistujiin ja pelasi erinomaisen ottelun. Illan erikoisena #26 Jussi Mäkinen nostettiin onnistuneesti hyökkäykseen. Kun sitoudutaan ja puolustetaan nöyrästi, niin tulosta tulee. Tästä on hyvä jatkaa.
Ottelun pöytäkirja https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/nokian-krp-...


Seuraavat kaksi matsia: vieraspeli perjantaina 22.11. Espoossa Oilers ä ÅIF ja kotiottelu Ingman Areenalla lauantaina 23.11. klo 18.00. Vieraaksi saapuu OLS.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Nokian KrP 6 - 9
(2 - 5) (3 - 2) (1 - 2)
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Syyskuu   »
Kategoriat