Naiset edustus , F-Liiga/Lohko B

Pirkat - ÅIF   4 - 7

Pirkkalan Vapaa-aikakeskus

Upea taistelu johdatti naiset voittoon Pirkkalassa

ÅIF:n naiset kävivät Pirkkalassa ryöstöretkellä, kun kolmanteen erään asti tasaisena säilynyt ottelu päättyi lopulta sipoolaisten vierasvoittoon lukemin 4-7. ÅIF:n riveistä nousi sunnuntain ottelussa ratkaisevaan rooliin kaksikko Rautanen-Hartwall, kumpainenkin tehtaili kolme tehopistettä.

Vieraat nappasivat komennon ottelun alussa itselleen siirtyen vakuuttavan tuntuiseen 0-2 johtoon Pinja Jaakkolan ja Katri Ojalan maaleilla. Mitä pidemmälle avauserä eteni, sitä paremmin kotijoukkue Pirkat alkoi saada ottelun juonesta kiinni. Lopulta Pirkat onnistui tasoittamaan ottelun juuri ennen ensimmäistä erätaukoa.

Koko ottelun kannalta tärkeä käännekohta nähtiin toisen erän lopussa. ÅIF:n Sandra Ojanen oli tasoittanut tilanteeksi 3-3 Jenni Rautasen syötöstä ajassa 38:02. Tämän jälkeen vieraiden keskittyminen herpaantui juuri pahimmalla hetkellä, ja Pirkat siirtyi 4-3 johtoon kaksi sekuntia ennen erän päätöstä. Kun viimeinen erä alkoi, kentälle astelikin päävalmentaja Sami Vidgreenin sisuunnuttama ÅIF.

Kolmannessa erässä Rantanen ja Hartwall ottivat joukkueen reppuselkäänsä. Tälläkin kertaa koko joukkue oli valmis taistelemaan viimeiseen asti, eikä periksi annettu missään vaiheessa.

Päävalmentaja Sami Vidgreenin kommentit voitokkaasta viikonlopusta luvassa hieman myöhemmin.

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Juhani Järvenpää

Tilastot
Pirkat

4 - 7

2 - 22 - 10 - 4
11'MaaliJaakkola Pinja
11'MaalisyöttöGranqvist Camilla
13'MaaliOjala Katri
13'MaalisyöttöGranqvist Camilla
38'MaaliOjanen Sandra
38'MaalisyöttöRautanen Jenni
48'MaaliRautanen Jenni
50'MaaliHartwall Emma
50'MaalisyöttöBoman Bianca
54'MaaliRautanen Jenni
54'MaalisyöttöHartwall Emma
59'MaaliWecksten Mette
59'MaalisyöttöHartwall Emma