Naiset edustus , F-Liiga/Lohko B

Welhot - ÅIF   3 - 6

Kuopiohalli

Pisteet Sipooseen Welhojen pirteästä alusta huolimatta

ÅIF:n voittokulku naisten F-Liigassa sai jälleen jatkoa, kun sipoolaiset kävivät Kuopiossa Welhottarien vieraana. Sarjapisteet lähtivät vieraiden mukaan upean 3–6 voiton myötä. Jenni Rautanen ja Bea Karling saalistivat kaksi tehopistettä kumpainenkin.

Kotijoukkue Welhot aloitti ottelun todella energisesti tekemällä kaksi maalia nopeaan tahtiin, mutta vieraiden vaihtoaitiossa ei lannistuttu, vaan uskottiin siihen, että tilanne käännetään vielä voitoksi. Kun ensimmäinen erä päättyi, vieraat olivatkin jo 2–3 johdossa. Avauserän osumista vastasivat Pinja Jaakkola, Jenni Rautanen ja Elisa Vilhunen.

Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä selvemmin ÅIF hallitsi kentän tapahtumia. Kotijoukkueellakin oli omat paikkansa, mutta vieraiden maalilla torjunut Johanna Järvinen hoiti tonttinsa todella mallikkaasti. Kotijoukkue onnistui viimeistelemään illan kolmannen osumansa juuri ennen kamppailun päätöstä, mutta se ei enää auttanut.

Täytyy jälleen kerran todeta, että joukkueemme peliä oli ilo katsella. Jokainen pelaaja hoiti ruutunsa tyylikkäästi, ja tuloksena oli vakuuttava voitto.

Ottelussa yhden maalin viimeistellyt Ella Ahtiainen oli tietenkin iloinen saavutetusta voitosta.

-Aloitettiin peli hyvin, mut sit vastustaja sai kuitenkin tehtyä alkuun kaks maalia. Taisteltiin hyvin ja tultiin tasoihin ja sit viel ohi. Ei pelillisesti ollu meiltä mitään parasta peliä ja vastustajallakin oli omia paikkoja. Mut pelattiin viisaasti ja voitto kotiin, ni nyt on mukava bussimatka kotiin, Ahtiainen sanoi.

Teksti: Juho Kojima

Tilastot
Welhot

3 - 6

2 - 30 - 21 - 1
6'MaaliJaakkola Pinja
6'MaalisyöttöKarling Bea
8'MaaliVilhunen Elisa
8'MaalisyöttöOjanen Sandra
15'MaaliRautanen Jenni
15'MaalisyöttöGranqvist Camilla
21'MaaliKarling Bea
21'MaalisyöttöOjala Katri
25'MaaliAhtiainen Ella
34'Jäähy: 2minSundqvist Ella
57'MaaliRautanen Jenni
57'MaalisyöttöHartwall Emma