Naiset edustus , F-Liiga/Lohko B

Steelers - ÅIF   3 - 8

Loimua Areena

Naisille upea voitto Kaisa Kantokorven juhlaottelussa

ÅIF otti todella vakuuttavan 3–8 voiton, kun joukkueemme vieraili Hämeenlinnassa. Steelers johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen lukemin 1–0, mutta sen jälkeen kyyti olikin kotijoukkueen kannalta todella kylmää.

Heti, kun joukkueet astelivat kentälle toisen erän alussa, kävi selväksi, että hallinta oli siirtynyt sipoolaisille, sillä ÅIF laittoi palloa reppuun oikein urakalla. Vieraiden toisen erän maalisaldoksi merkittiin kuusi osumaa, joista kaksi merkittiin Jenni Rautaselle. Kotijoukkuekin sai toisessa erässä tehtyä yhden maalin, jonka lakaisi maaliin Pirkko Laine.

Viimeisessä erässä olikin sitten jo vahva pelailun maku, koska ottelu oli käytännössä jo ratkennut. Kumpikin joukkue onnistui kuitenkin vielä maalinteossa. Kotijoukkueen kolmannen maalin latasi ylivoimalla Venla Vuorio. ÅIF puolestaan osui kaksi kertaa Kaisa Kantokorven ja Sara Virtalan toimesta.

Kaisa Kantokorvella oli syytä juhlaan, sillä hän savutti 200-ottelun merkkipaalun Naisten Liigan runkosarjassa. Kaisa on kerännyt hienon uransa aikana tasan sata tehopistettä. Onnea Kaisa!!

Teksti: Juho Kojima

Tilastot
Steelers

3 - 8

1 - 01 - 61 - 2
21'MaaliVilhunen Elisa
21'MaalisyöttöHartwall Emma
22'MaaliRautanen Jenni
22'MaaliHartwall Emma
22'MaalisyöttöVilhunen Elisa
23'Jäähy: 2minOjala Katri
31'MaaliRautanen Jenni
31'MaalisyöttöKarling Bea
34'MaaliGranqvist Camilla
34'MaalisyöttöVilhunen Elisa
35'MaaliMyllylä Viktoria
35'MaalisyöttöAhtiainen Ella
40'MaaliKantokorpi Kaisa
40'MaalisyöttöOjala Katri
51'MaaliVirtala Sara
51'MaalisyöttöOjala Katri
56'Jäähy: 2minOjanen Sandra