Naiset edustus , F-Liiga/Lohko B

ÅIF - Pirkat  3 - 4

Ingman Areena

Pirkat ratkaisi ottelun viime hetkillä

ÅIF ja Pirkkalan Pirkat taistelivat sunnuntaina F-Liigan sarjapisteistä Ingman Areenalla. Kotijoukkue johti peliä toisessa erässä lukemin 3-1, mutta Pirkat nappasi lopulta sarjapisteet mukaansa, kun vieraat iskivät 3-4 voittomaalin ottelun viimeisillä sekunneilla.

-Oltiin pelissä sisällä hyvinkolmella kentällä ja ensimmäinen erä hallittiin hienokseltaan, kotijoukkueen päävalmentaja Sami Vidgren kertasi ottelun jälkeen.

Toisen erän jälkeen tilanne oli kotijoukkueen kannalta hyvä, mutta vieraat pistivät viimeisessä erässä uuden vaihteen silmään.

-Korkea karvaus ei tullut yllätyksenä, mutta vastustaja käytti oman momenttuminsa ja pääsi tasoihin 3-3. Tämän jälkeen kavensimme kahteen kenttään ja saimme hyviä vaiheita ja peli tasoittui, päävalmentaja kertoi.

Erän lopussa Sami Vidgren teki kovan ratkaisun.

-Haimme ottelusta ainoastaan voittoa ja tein päätöksen pelata yhden pelaajan ylivoimalla lopussa. Se jopa hieman yllätti vastustajaa ja saimme pari paikkaa, mutta 4 sekuntia ennen loppua vastustaja sai katkon ja siirsi tyhjiin, Vidgren taustoitti ratkaisua.

Kausi jatkuu jo ensi viikonloppuna, kun O2-Jyväskylä tulee kylään. Ottelu pelataan lauantaina.

-Vielä on viisi peliä jäljellä ja toivon, että pääsemme loppukauden harjoittelemaan yhdessä. Valmistautuminen otteluihin ja peleihin on ollut omalla tavalla haastavaa, mutta vielä on pisteitä jaossa, vaikka kakkossija etäiseltä tuntuu. Keskitytään seuraavan ottelun voittoon ja annetaan muiden laskea sarjataulukossa jaossa olevia pisteitä ja ottelupareja.

Teksti: Juho Kojima

Tilastot

3 - 4

Pirkat
1 - 02 - 10 - 3
6'MaaliRautanen Jenni
6'MaalisyöttöKarling Bea
25'MaaliAhtiainen Ella
25'MaalisyöttöJärvinen Jenna
26'MaaliRautanen Jenni
26'MaalisyöttöJaakkola Pinja
52'Jäähy: 2minKantokorpi Kaisa