15.00
Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

ÅIF - 02-Jyväskylä  8 - 4

Ingman Areena

Naisille selvä voitto kauden parhaalla pelillä - Ella Ahtiaiselle upea hattutemppu!

ÅIF nappasi lauantaina todella upean 8-4 voiton O2-Jyväskylästä Ingman Areenalla pelatussa Naisten Salibandyliigan ottelussa. Torstain kova harjoittelu tuotti tulosta. Ottelun ehdoton tähti oli hattutempun iskenyt Ella Ahtiainen.

Hän oli todella tyytyväinen joukkueen suoritukseen.

-Pelattiin joukkueena hyvin ja saatiin tasaisesti onnistumisia. Ekasta erästä parannettiin loppua kohden ja oli meidän parasta peliä tähän mennessä. Harjoitus alkaa tuottamaan tulosta, Ahtiainen summasi ottelun jälkeen.

Aina voi kuitenkin parantaa.

- Vastustaja osasi kuitenkin hyvin hyödyntää meidän virheet ja rankaisi niistä. Siinä on vielä kehitettävää. Erityisen tyytyväinen olen, että saatiin tehtyä maaleja tasaisella rintamalla, Ella Ahtiainen iloitsi.

ÅIF onnistui lauantaina pelaamaan todella hyvää puolustuspeliä. Päävalmentaja Sami Vidgren nosti esiin kaksi avainpelaajaa.

-Voitimme pelin puolustamalla ja pystyimme luomaan riittävästi maalipaikkoja. Ella Ahtiainen käytti ne mainiosti ja vieläpä hattutempun arvoisesti. Pelissä oli paljon hyvää ja monta onnistujaa, muttei vielä ihan nappi 60 minuuttinen, niin sanotusti nousujohteinen peli. Toinen erä oli meiltä jo selvästi parempi. Aloimme voittamaan kaksinkamppailuita ja siitä seurauksena 10 minuutin pallollinen vaihe, jonka aikana vastustaja sai yhden laukauksen hyvin pelanneen Sanna Viitasen maalille, Vidgren kommentoi.

ÅIF:n naiset nähdään tositoimissa seuraavan kerran 26.10, kun sipoolaiset matkaavat Turkuun FBC Loiston vieraaksi.

Tilastot

8 - 4

02-Jyväskylä
3 - 22 - 13 - 1
1'MaaliKarling Bea
1'MaaliAhtiainen Ella
1'MaalisyöttöWecksten Mette
15'MaaliKantokorpi Kaisa
28'MaaliHartwall Emma
28'MaalisyöttöKantokorpi Kaisa
38'MaaliKarling Bea
38'MaalisyöttöBaumgartner Nelly
50'MaaliAhtiainen Ella
50'MaalisyöttöHartwall Emma
51'Jäähy: 2minHartwall Emma
57'Jäähy: 2minSuominen Eerika
59'MaaliSuominen Eerika