Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

NST - ÅIF   3 - 2 JA

Lappeenranta

Naiset nappasivat Lappeenrannasta yhden pisteen

Sunnuntaina Lappeenrannassa pelattiin Naisten Salibandyliigan kamppailu NST:n ja ÅIF:n välillä. Kotijoukkue oli vahvempi lukemin 3-2. Voitto tosin ratkesi vasta jatkoajalla Petra Mussalon tekemään osumaan, kun jatkoaikaa oli ehditty pelata vain yksitoista sekuntia. ÅIF:n molemmat maalit syntyivät toisessa erässä Taru Martikaisen ja Krista Runsaan toimesta.

Ottelu alkoi tasaisesti, eikä kumpikaan joukkue saanut selvää yliotetta. Maalivahdit olivat hyvässä iskussa. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasaisissa tunnelmissa tilanteessa 0-0.

-Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen, saimme toiseen erään hyvän pallollisen vaiheen, joka tuotti meille kaksi maalia, joista vastasivat Runsas ja Martikainen, ÅIF:n päävalmentaja Sami Vidgren kommentoi ottelun jälkeen.

Ottelun hallinta alkoi siirtyä kotijoukkueelle kolmannessa erässä. ÅIF joutui alivoimalle pahimmalla mahdollisella hetkellä ajassa 57.21, kun NST onnistui tasoittamaan ottelun ylivoimalla, alkoi jatkoaika häämöttää.

-NST pelasi koko kolme erää palloa maalille ja heidän suoraviivaisuutensa palkittiin kavennusmaalilla ajassa 41.50. Vastustajan tasoitus tuli ylivoimalla ja erän loppu oli jatkoajan odottelua, Vidgren tuumi.

Jatkoaikaa ei ehditty pelata kauan, kun ratkaisu syntyi.

-Jatkoaika ehti vanhentua vain 11 sekuntia, jolloin aloituksen jälkeinen paineistus pompotti pallon laitaan, josta täydellisellä laukauksella NST vei jatkoajalla ylimääräisen pisteen, päävalmentaja harmitteli.

Tappiosta huolimatta Sami Vidgren kehui joukkueensa otteita.

-Pääsimme vastustajan karvauspeliin alta kolmannessa erässä hyvin pois ja luotua riittävän määrän laadukkaita ylivoima tilanteita, jotka eivät tuoneet toivottavaa maalia. Edelliseen kohtaamisen verrattuna, tämä oli meiltä parempi peli ja olimme lähempänä voittoa. Joukkueet kohtasivat syyskuussa Sipoossa, tuokin ottelu päättyi NST:n 3-2 voittoon, Sami Vidgren kertasi.

Kuva: Aarno Järvinen (Arkistokuva)

Tilastot
NST

3 - 2 JA

0 - 00 - 22 - 01 - 0
22'MaaliRunsas Krista
22'MaalisyöttöNeulasalmi Saana
33'MaaliMartikainen Taru
33'MaalisyöttöVilhunen Elisa
57'Jäähy: 2minKarling Bea