Esittely
Ottelutilastot
ÅIF - Steelers
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 15:00 Ingman Areena
16
Mar

Steelers saapuu Sipooseen


Lauantaina Sipoossa pelataan Naisten Salibandyliigaa, kun Ingman Areenalla kohtaavat ÅIF ja Steelers. Nämä kaksi joukkuetta kohtasivat toisensa kauden avausottelussa. Hämeenlinnassa pelattu kamppailu oli täyttä maalijuhlaa, sillä ÅIF voitti ottelun lopulta lukemin 9-7. Tällä hetkellä sipoolaiset ovat runkosarjassa sijalla neljä. Steelers puolestaan löytyy sijalta kuusi.

Steelerssin kanssa tulee olla tarkkana, kuten ensimmäinen kohtaaminen osoitti.

- Steelers on suoraviivainen ja aktiivinen joukkue, joka pelaa loppuun saakka, ÅIF:n päävalmentaja Sami Vidgren kuvailee vastustajaa.

Sipoolaisten tulee olla valmiina tiukkaan taisteluun.

-Tallainen vastustaja edellyttää meiltä valmiutta koko ottelun ajan. Lisäksi uskon, että molempien joukkueiden peli on mennyt kauden avauksesta eteenpäin, joten luvassa on Kahden tasaisen joukkueen vääntö. Tavoite on pelata hyvä 60 minuuttinen ja sen seurauksena voitto, Vidgren arvio tulevaa.

Ottelu alkaa kello 15:00. Kaikki paikalle kannustamaan ÅIF voittoon!

Lauantaina tahkottiin kaksi erää ilman maaleja - Steelers rynnisti lopulta voittoon


Lauantaina Sipoossa pelattu Naisten Salibandyliigan ottelu ÅIF:n ja Steelerssin välillä oli melko erikoinen, sillä koko ottelussa tehtiin vain kolme maalia ja kaikki osumat syntyivät vasta kolmannessa erässä. Todella tiukka kamppailu päättyi lopulta vieraiden 2-1 voittoon. Tällä kertaa pääosan nappasivat molempien joukkueiden todella upeasti torjuneet maalivahdit Sanna Viitanen ja Steelerssin Mirka Hakkola.

Tässä kamppailussa toisistaan mittaa ottivat kaksi todella tasavertaista joukkuetta. ÅIF hallitsi kentän tapahtumia hienoiseltaan. Pallo liikkui pelaajien välillä, vaikka kotijoukkueella riittikin maalipaikkoja, mutta pallo ei vain suostunut menemään maaliin. Vieraiden maalilla torjunut Hakkola varmisti, että hämeenlinnalaiset pysyivät menossa mukana.

Salibandyssä maaleja syntyy yleensä ainakin yksi tai kaksi jokaisessa erässä, mutta lauantain ottelussa maalilaulu pärähti soimaan todellakin vasta viimeisessä erässä, kun Mette Wecksten täräytti pallon maaliin ajassa 43.37. Syötön kauan odotettuun osumaan antoi Miia Kokko.

Ikävä kyllä, tuo maali ei riittänyt voittoon. Steelers sisuuntui ja painoi kaasupolkimen pohjaan asti, eivätkä sipoolaiset ehtineet enää kyytiin mukaan. Tuloksena oli kaksi kirpaisevaa osumaa, jotka syntyivät Mari Seppäsen ja Anika Holopaisen toimesta. ÅIF:llä oli vielä omat paikkansa tasoitukseen, mutta tulosta ei vain syntynyt.

Sipoolaisten kotiottelut jatkuvat jo tulevana tiistaina, kun vieraaksi saapuu Pirkkalan Pirkat.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
1 - 2
(0 - 0) (0 - 0) (1 - 2)
Steelers
0' Jäähy: 2min Myllylä Viktoria

43' Maali Wecksten Mette

43' Maalisyöttö Kokko Miia
Lisää uutisia
Naiset edustus
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat