4
TAM
15.30
Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

02-Jyväskylä - ÅIF   6 - 3

Jyväskylä,Pakolan koulukeskus

Naisilla kahden vierasottelun viikonloppu

Kinkut on syöty ja on aika palata Naisten Salibandyliigan pariin. ÅIF:n vuosi alkaakin kahdella todella tärkeällä kamppailulla, kun vastaan asettuvat O2-Jyväskylä ja Hämeenlinnan Steelers. Sipoolaiset matkaavat lauantaina Jyväskylään ja vieraskiertue päättyy sunnuntaina Steelerssin vieraana.

Edellinen jyväskyläläisiä vastaan pelattu ottelu löytyy lokakuulta ja tuo kamppailu päättyi upeasti ÅIF:n 8-4 voittoon Ella Ahtiaisen hattutempun siivittämänä. Tulevassa ottelussa pelataan todella isoista pisteistä, sillä O2:n löytyy tällä hetkellä NLB:n runkosarjan sijalta kolme, kun vastaavasti sipoolaiset löytyvät sijalta viisi. Pisteitä Jyväskylän ryhmä on kerännyt yhteensä 24, ÅIF:n vastaava luku on tällä hetkellä 18. O2 on pelannut yhden ottelun vähemmän. Nyt jokainen saavutettu piste olisi erityisen tärkeä kevään jatkopelejä ajatellen.

Sunnuntaikin tarjoaa mielenkiintoisen haasteen, sillä runkosarjan otteluvoitot ovat tasan 1-1. Kauden ensimmäisen kohtaamisen vei nimiinsä ÅIF. Joukkueiden toinen kohtaaminen oteltiin Sipoossa. Marraskuussa pelattu kamppailu päättyi vieraiden niukkaan 2-1 voittoon. Sipoolaisten ainokaisen osuman iski Mette Wecksten. Tällä hetkellä Steelers majailee runkosarjan sijalla neljä. Pistepussista löytyy 18 pojoa, joten tällä hetkellä on todella tasaista.

Kummastakaan ottelusta ei ole tarjolla suoraa lähetystä, mutta sunnuntain ottelusta tilanteita tullaan päivittämään Twitteriin mahdollisuuksien mukaan.

Teksti: Juho Kojima

Tilastot
02-Jyväskylä

6 - 3

4 - 01 - 01 - 3
46'MaaliAhtiainen Ella
46'MaalisyöttöAura Susanna
51'MaaliKantokorpi Kaisa
51'MaalisyöttöHartwall Emma
55'MaaliVilhunen Elisa
55'MaalisyöttöWecksten Mette

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista