Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

Steelers - ÅIF   5 - 7

Hämeenlinna, Nummikeskus

Tappiolla alkanut viikonloppu päättyi upeaan voittoon

Kahden ottelun viikonlopusta jäi hieman ristiriitaiset tunnelmat, sillä lauantaina Jyväskylässä pelattu vierasottelu päättyi tappioon lukemin 6-3. Kamppailu ratkesi jo oikeastaan ensimmäisessä erässä, kun O2 latoi pallon sipoolaisten maaliin neljä kertaa. Sunnuntaina Steelers-ottelussa nähtiinkin paljon paremmin latautunut ÅIF. Pisteet lähtivät Sipooseen lukemin 7-5.

-Viikonlopun pelit alkoivat Jyväskylästä, jossa pistejahti kariutui ensimmäiseen erään. Toiseen ja kolmanteen erään saatiin parannettua omaa peliä ja loppunumeroista tuli siistimmät, päävalmentaja Sami Vidgren kuvaili lauantain tapahtumia.

Sunnuntain ottelu ratkesi ÄIF:n hyväksi toisessa erässä, jossa sipoolaiset iskivät kolme upeaa osumaa. Steelers meinasi päästä niskan päälle viimeisessä erässä, kun ÅIF:n ote hieman lipesi, mutta sipoolaiset taistelivat loppuun asti ja voitto varmistui.

-Pienillä muutoksilla Hämeenlinnaan, jossa tasaisen alun jälkeen, saatiin peli käännettyä toisessa erässä kahden maalin tappioasemasta 2-4 johtoasemaan. Sanna Viitasen torjuma rankkari ja erikoistilannepelaaminen toivat meidät peliin, Vidgren kehui.

-7-2 johtoasemassa karkasi hiukan ajatus ja päästettiin vastustaja lopussa vielä kahden maalin päähän. Loppuun hyvä ryhtiliike koko joukkueelta ja täysin ansaittu voitto, Päävalmentaja iloitsi.

2 - 10 - 33 - 3
9'Jäähy: 2minBaumgartner Nelly
15'Jäähy: 2minHartwall Emma
19'MaaliKorpela Susanna
19'MaalisyöttöMartikainen Taru
27'MaaliKorpela Susanna
27'MaalisyöttöMartikainen Taru
33'MaaliKarling Bea
36'MaaliKantokorpi Kaisa
36'MaalisyöttöAura Susanna
41'MaaliRunsas Krista
41'MaalisyöttöLaitinen Anna
43'MaaliKarling Bea
43'MaalisyöttöHartwall Emma
49'MaaliSuominen Eerika
49'MaalisyöttöLaitinen Anna