Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

ÅIF - NST  1 - 5

Ingman Areena

NST oli tyly vieras

NST vei pisteet mukanaan Lappeenrantaan voittamalla lauantain ottelun selvin 1-5. lukemin. Kylmä fakta oli se, että vieraat olivat parempia. ÅIF:n ottelun ainoan maalin teki ensimmäisessä erässä Elisa Vilhunen Ella Ahtiaisen syötöstä.

Kun ottelun viimeinen erä alkoi kotijoukkueella, oli vielä pieni mahdollisuus nousta mukaan kamppailuun, mutta se olisi vaatinut nopeaa maalia. Näin ei kuitenkaan käynyt. Tilanne oli tuossa vaiheessa NST:n eduksi 1-3. Sipoolaisilla oli kyllä maalipaikkoja, mutta tällä kertaa viimeistely ontui.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin ajassa 48.58, kun vieraiden Sofia Sinkko laukoi NST:n 1-4 johtoon ylivoimalla. Kamppailu päättyi lopulta vieraiden eduksi lukemin 1-5. Nyt täytyy olla täysin rehellinen ja myöntää, että ottelun kulku huomioon ottaen oikea joukkue voitti.

ÅIF:n ottelut jatkuvat tulevana lauantaina, kun Ingman areenalle saapuu O2-Jyväskylä. Pallo lähtee liikkeelle kello 15:00.

1 - 30 - 00 - 2
4'MaaliVilhunen Elisa
4'MaalisyöttöAhtiainen Ella
47'Jäähy: 2minOjanen Sandra
52'Jäähy: 2minSuominen Eerika