Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

Pirkat - ÅIF   8 - 6

Pirkkala,Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Hyvin alkanut Pirkkalan vierailu suli tappioksi

ÅIF:n naiset matkasivat lauantaina Pirkkalan Pirkkojen vieraaksi. Sipoolaisten kannalta ottelun ensimmäinen erä lupaili hyvää lopputulosta, sillä vieraat iskivät erässä yhteensä kolme osumaa, kun kotijoukkue onnistui vain kerran. Kotijoukkue tuli toiseen erään täydellä höökillä ja lopulta ottelu kääntyikin kotijoukkueen voitoksi lukemin 8-6. Tappiosta huolimatta ÅIF:n ykkösketju pelasi ottelussa mainiosti kaksi maalia latoneen Sandra Ojasen johdolla.

-Pari harmillista helppoa maalia annettiin tänään henkilökohtaisilla suorituksilla ja ei saatu säädeltyä pelin rytmiä pallollisena ja pallottomina niin hyvin kuin parhaimmillaan pystymme. Pelin taso ailahteli, jota kuvaa 8-6 tappio. Totta kai harmittaa ja eritoten tapa, jolla hävisimme, päävalmentaja Sami Vidgren harmitteli ottelun jälkeen.

-Ensimmäinen erä 3-1 ja päästiin peliin sisään mukavasti. Toinen erä oli kaksijakoinen. Vastustajalle ekaan kymppiin kaksi maalia ja peli 3-3. Tätäkään ei säikähdetty, vaan onnistuttiin nousemaan uudestaan kahden maalin johtoon 3-5. Toisen erän loppuun vastustaja kaventaa 4-5 ja aloitusvoiton jälkeen yritettiin hyökätä viimeisellä minuutilla, jonka vastustaja katkaisi ja sai mahdollisuuden tasoittaa lukemiin 5-5. Kolmas erä tasaista ja vastustaja johtoon 6-5, joka saatiin vielä taisteltua tasoihin 6-6. Alkoi pelin vika KYMPPI, peli täysin avoin. Vastustajan toimitus maalille ja huonolla tuurilla Sanna Viitanen kadotti pallon ja Pirkat 7-6 johtoon, hän jatkoi.

Sipoolaisilla oli todella hyviä jaksoja, mutta noita vaiheita seurasi toisesta erästä lähtien aina huonompi hetki, jonka aikana kotijoukkue Pirkat pääsi uudelleen peliin mukaan.

Tulevana lauantaina ÅIF pelaa viimeisen runkosarjan kamppailunsa Welhoja vastaan. Tuossa ottelussa joukkueemme tarvitsee kotiyleisöltään kaiken mahdollisen tuen, joten nyt koko mökki täyteen innokkaita faneja.

-Nyt kuitenkin pitää keskittyä pelaamaan loppupelit parasta peliämme ja päättää kausi tyylikkäästi, Vidgren pohti lopuksi.

1 - 34 - 23 - 1
1'MaaliOjanen Sandra
1'MaalisyöttöKorpela Susanna
3'MaaliKarling Bea
12'MaaliNeulasalmi Saana
12'MaalisyöttöWecksten Mette
17'Jäähy: 2minKantokorpi Kaisa
31'MaaliOjanen Sandra
31'MaalisyöttöBaumgartner Nelly
35'MaaliBoman Bianca
35'MaalisyöttöBaumgartner Nelly
49'MaaliKantokorpi Kaisa
49'MaalisyöttöAhtiainen Ella