15
HEL
15.00
Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

Pirkat - ÅIF   8 - 6

Pirkkala,Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Runkosarjassa jäljellä kaksi ottelua! Naiset matkaavat huomenna Pirkkalaan

ÅIF:n naiset aloittavat Naisten Salibandyliigan tasolohko NLB:n runkosarjan viimeisen viikon vierasottelulla Pirkkalan Pirkkoja vastaan. Sipoolaisten tilanne ennen runkosarjan kahta viimeistä kamppailua on kutkuttava, sillä joukkueella on mahdollisuus saavuttaa neljäs sija, joka varmistaisi sen, että ÅIF:n jatko NLB:ssä ensi kaudella olisi tosiasia ilman karsintoja.

Pirkkalan Pirkkojen edelliset ottelut eivät ole sujuneet kovinkaan hyvin, sillä viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on napannut vain yhden voiton. Pirkat ei ole onnistunut iskemään yhtäkään maalia kahdessa edellisessä kamppailussaan, joten nyt ÅIF:llä on mainio sauma napata pisteet vieraskentältä.

Sipoolaiset ovat harjoitelleet tämän viikon tiiviisti. Kentällä on voinut aistia hyvän tunnelman ja joukkueen asenne on ollut kohdillaan. ÅIF sai napattua todella tärkeän voiton edellisessä pelissään, kun LoSB kaatui Ingman Areenalla lukemin 5-2. Tuossa ottelussa joukkueemme oli todella energinen, jos sipoolaiset iskevät huomiseen kamppailuun samalla asenteella, niin pisteet lähtevät varmasti vieraiden mukaan.

Pirkat-ÅIF lauantaina kello 15:00. Suoran lähetyksen ottelusta tarjoilee Ruutu+.

Teksti: Juho Kojima

Tilastot
Pirkat

8 - 6

1 - 34 - 23 - 1
1'MaaliOjanen Sandra
1'MaalisyöttöKorpela Susanna
3'MaaliKarling Bea
12'MaaliNeulasalmi Saana
12'MaalisyöttöWecksten Mette
17'Jäähy: 2minKantokorpi Kaisa
31'MaaliOjanen Sandra
31'MaalisyöttöBaumgartner Nelly
35'MaaliBoman Bianca
35'MaalisyöttöBaumgartner Nelly
49'MaaliKantokorpi Kaisa
49'MaalisyöttöAhtiainen Ella

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista