Naiset edustus, Naisten Liiga NLB

ÅIF - Welhot  5 - 4

Ingman Areena

Ella Ahtiainen lähtee runkosarjan viimeiseen otteluun hakemaan voittoa

Lauantaina pelataan ÅIF:n osalta viimeinen Naisten Salibandyliigan runkosarjan ottelu. Ingman Areenalle saadaan vieraita Kuopiosta saakka, kun Welhot saapuu kylään. Kotijoukkueen edellinen kamppailu ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan, vaan vierailu Pirkkalassa päättyi ikävään tappioon, mutta nyt nuo muistot on pyyhitty pois mielestä ja sipoolaiset ovat keskittyneet täysillä Welhojen kohtaamiseen.

Kuopiolaiset ovat tällä hetkellä runkosarjan sijalla neljä, ÅIF puolestaan löytyy sijalta kuusi. Welhot on sipoolaisten edellä neljän pisteen turvin. Kaksikon välistä löytyy NST, joka kohtaa viimeisessä pelissään O2-Jyväskylän. Jos ÅIF voittaa Welhot ja lappeenrantalaiset häviävat kamppailunsa, niin sipoolaiset nousevat viidenneksi.

ÅIF:n hyökkääjä Ella Ahtiainen lähtee runkosarjan viimeiseen koitokseen luottavaisena.

-Lähdetään joukkueen kanssa hakemaan lauantaina hyvää fiilistä ja luotetaan meijän omaan peliin. Jatko on melko selvä ja jossitella ei enää voi. Nyt tästä alkaa meijän voittoputki ja loppuun asti vedetään täysillä. Ollaan viikon aikana treenattu hyvin ja valmentajat on antanut hyvät vinkit Welhot peliin, Ahtiainen kertoo.

Sipoolaisten tavoite on selvä.

-Vastustaja on kova ja parantanut peliä kauden aikana eli ei tule olemaan helppo peli, mutta pelataan omaa peliä ja hyvällä fiiliksellä. Meijän tavoite on päättää runkosarja voittoon ja samalla katkaista Welhojen voittoputki, joukkueensa pistepörssiä johtava Ella Ahtiainen iskee tiskiin.

ÅIF-Welhot lauantaina kello 15:00. Lähetyksen ottelusta tarjoaa Ruutu+.

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Aarno Järvinen (arkistokuva)

Tilastot

5 - 4

Welhot
1 - 31 - 03 - 1
4'MaaliKantokorpi Kaisa
4'MaalisyöttöKarling Bea
26'MaaliKantokorpi Kaisa
26'MaalisyöttöKarling Bea
47'MaaliBaumgartner Nelly
47'MaalisyöttöBoman Bianca
53'MaaliWecksten Mette
53'MaalisyöttöAura Susanna
58'MaaliKarling Bea
58'MaalisyöttöMyllylä Viktoria