Miehet II, M2D

ÅIF - Tiikerit II  5 - 12

Ingman Areena

Kotiavauksesta 5-12 tappio

Kauden ensimmäisessä kotiottelussa vastaan asettui sarjan kärkipäähän sijoittuva Tiikerit II, joka oli voittanut oman avausottelunsa selkein 13-3 lukemin.

Ottelu lähti vauhdikkaasti käyntiin kun vierasjoukkue iski reilun minuutin pelin jälkeen 0-1 avausmaalin. Seuraavassa vaihdossa olikin peli jo tasan 1-1, kun Anders Söderling viimeisteli Oskar Ahlgrenin syötöstä vain 10 sekuntia vierasjoukkueen avausmaalista. Salamamaalien jälkeen ottelu jatkui tasaisena, kunnes vierasjoukkue iski 1-2 johtomaalin reilun 11 minuutin pelin jälkeen. Tiikereiden osuessa erän loppupuolella vielä kerran, lähdettiin erätauolle lukemista 1-3.

Toiseen erään lähdettiin alivoimalta, kun aivan ensimmäisen erän lopussa oli kotijoukkueelle vihelletty 2min rangaistus jatkuvasta väärästä pelitavasta. Vierasjoukkue pyöritti ylivoimaansa reilun minuutin ajan, kunnes vierasjoukkueen ottelun tehomies Olli Rinne (5+1) iski lukemat jo 1-4.
Sinivalkoisten puolustajalle Robin Lehtoselle vihellettiin toisen erän puolivälissä 5min rangaistus huitomisesta, jonka aikana Tiikerit viimeisteli kolme maalia. Lukemien 1-7 myötä ottelu vaikutti jo ratkenneelta, vaikka ottelua oli takana vasta 32 minuuttia.

Vierasjoukkuella taisikin tuo mukavan tuntuinen johto tuntua liiankin mukavalta, sillä kotijoukkueelle vihellettiin heti alivoiman jälkeen rangaistuslaukaus, jota asteli ampumaan suoraan jäähyaitiosta kankein jaloin palannut Lehtonen. Tarkalla laukauksella varustettu sälämies sijoitti pallon vastustamattomasti vasemman tolpan juureen, jonka jälkeen hän esitti patenttituuletuksensa (osoittaa molemmilla peukaloilla paidan selkäpuolella olevaa kohtaa, jossa pitäisi olla nimi) ja täräytti areenan hiljaisuuden rikkovan, tenniskentillä aikanaan loistaneen Lleyton Hewitt:in legendaarisen COME ON! -huudon.
Kotijoukkue saikin tuosta tunteenpurkauksesta melkoisen piristysruiskeen, jonka jälkeen nähtiin kaukalossa sellainen hulabaloo, että olisi voinut luulla tulostaulun näyttävän lukemat väärinpäin. Hulabaloo-tahtipuikkoa heilutti kukas muukaan, kuin Mikael "Museo" Less. Kahteen minuuttiin kaksi maalia lisää, jolloin ainakin livestriimin kautta ottelua seuranneena tuli tunne, että tästähän tulee vielä peli. Hulabaloo kuitenkin päättyi ikävästi juuri ennen erän päätössummeria, kun vierasjoukkue pääsi hyödyntämään erän toisen puoliskon ainoan (HUOM! erittäin sinivalkoiset lasit) maalintekopaikkansa, jonka myötä siirryttiin toiselle erätauolle lukemista 4-8.

Kolmanteen erään lähdettiin jälleen vauhdikkaasti ja erän avausmaalin debyytissään miesten tasolla iski kotijoukkueen B-juniori Anton Sjöfelt. ÅIF:n kolmoskentällisen hyökkäys oli kasattu kokonaan B-junioreista, sillä seuran A-pojat pelasivat omia sarjaotteluitaan samaan aikaan, jolloin normaalisti joukkueen mukana pelaavat pelaajat eivät olleet käytettävissä. B-pojat kuitenkin täyttivät ruutunsa erinomaisesti ja sai läpi ottelun luotua hyviä tilanteita vastustajan päädyssä. Etenkin kun huomioidaan, että kyseiset kolme kaveria pelaavat omassa joukkueessaan normaalisti puolustajan paikalla.

Kotijoukkueen kiri jäi kuitenkin hieman vajaaksi, kun Tiikerit pysyi fiksusti pallossa ja puhkoi kotijoukkueen suht väsyneen karvauksen melko helposti, jonka myötä he hyödynsivät niistä syntyneet tekopaikat ja kaunisteli täysin ansaitut loppulukemat 5-12.

Ottelu striimattiin livenä Solidsportin kautta ja tallenne on nähtävissä täällä.
Samalla ÅIF Miehet 2 -kanavalla tullaan striimaamaan kaikki loputkin joukkueen kotiottelut. Katsomista varten tarvitset Solidsport-tunnukset, jotka saat luotua maksutta todella helposti ja nopeasti.

Joukkueen seuraava ottelu pelataan ensi viikon lauantaina 10.10. vieraskentällä Ruskeasuolla, kun vastaan asettuu M-Team United. Ottelu alkaa klo 18:30.