Esittely
Ottelutilastot
ÅIF /PSS B-pojat Edustus - M-Team
2019-2020 - B-pojat (2002-2003) - B-pojat 1.divisioona
Klo 18:00 Ingman Areena(Audi-kenttä)
16
Mar

Otteluennakko


Kotipelien ja paikallispeliviikonlopun ensimmäisessä kohtaamisessa Sipooseen saapuu vieraaksi M-Team Helsingistä. M-Team on aloittanut kautensa aktiivisesti, pelaten 2 ottelua enemmän kuin kotijoukkue ÅIF/PSS.

Sarjataulukossa M-Team on sijalla 5 ja ÅIF/PSS puolestaan sijalla 7. M-Team on voittanut viimeiset kaksi peliään, tehden niissä peräti 18 maalia. Odotettavissa on siis vauhdikas peli, jossa maalitilanteita syntyy varmasti molempiin kenttäpäätyihin. Tiimin tehotilastossa kärkipaikkoja pitävät kovia tehoja nakutelleet 02 pelurit Joona Vilonen ja Tommi Lehtimäki.

Kentällä nähtäneen myös maajoukkue-edustusta. M-Teamin 2004 syntynyt Sisu Heikkeri pelasi U16-maajoukkueessa ja kotijoukkueen Oliver Sillanpää U19-joukkueessa.

ÅIF/PSS puolestaan on pelannut säästeliäästi ja paukkuja ladataan kohti kevättä. Onnistuuko ÅIF/PSS:n maalipörssin piikkipaikkaa jakava Oscar Broman tänäänkin maalinteossa? Entä mitä tekee aina hurjasti töitä kentällä joukkueen eteen raatava Sisu ”Suoni” Ruohonen. Vai nouseeko Viktor Furu tällä kertaa parrasvaloihin? Kuka on vartioimassa kotijoukkueen maalia?

Vastaukset kysymyksiin nähdä lauantaina 16.11 klo. 18:00 alkavassa ottelussa Ingman Areenalla.

Kaikki mukaan kannustamaan pojat voittoon!

Otteluraportti


Maalikooste ottelustaKoko ottelun liikkuvan kuvan taltiointi:


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
/PSS B-pojat Edustus 9 - 3
(3 - 1) (3 - 1) (3 - 1)
M-Team
Lisää uutisia
B-pojat (2002-2003)
«  Heinäkuu   »
Kategoriat