Esittely
Ottelutilastot
FBC Loisto - ÅIF
2019-2020 - Naiset edustus - Naisten Liiga NLB
Klo 18:30 Turku,Sport Garden
25
Tam

Nyt taistellaan tärkeistä pisteistä


Naisten Salibandyliigan tasolohko NLB:ssä runkosarjan loppu alkaa häämöttää ja tilanne on kutkuttavan tiukka. ÅIF kohtaa lauantaina runkosarjaa johtavan turkulaisen FBC Loiston. Upean kauden pelannut Loisto porskuttaa kohti tasolohko NLA:n karsintoja, kun sipoolaiset puolestaan taistelevat neljännestä sijasta Lappeenrannan NST:n kanssa, Tällä hetkellä tämä kaksikko on tasapisteissä, molemmilla on kasassa 24-pistettä. NST on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Runkosarjan neljäs sija on siitä arvokas, että tälle sijalle päätynyt joukkue varmistaa paikkansa suoraan NLB:n runkosarjassa ensi kaudeksi, eikä joudu karsintaan.

Viimeksi, kun ÅIF ja Loisto kohtasivat, ottelu päättyi turkulaisten voittoon lukemin 7-5. Sipoolaisten edellinen kamppailu O2-Jyväskylää vastaan päättyi upeasti voittoon lukemin 6-2.

ÅIF oli tuossa ottelussa todella hyvässä iskussa ja pelaaminen maistui. Kentällä nähtiin myös pitkään sivussa ollut Bianca Boman, joka onnistuikin heti maalinteossa pelatessaan tutkaparinsa Emma Hartwallin kanssa.

Jos sipoolaiset kykenevät samaan nyt lauantaina saman draivin päälle, niin runkosarjaa johtava Loisto voi joutua tiukkaan testiin.

FBC Loisto-ÅIF pelataan lauantaina kello 18:30.

Teksti: Juho Kojima

Tappiosta huolimatta pelistä löytyi paljon hyvääkin


ÅIF:n naiset kävivät lauantaina Turussa. Ohjelmassa oli ottelu NLB:n runkosarjaa johtavan Loiston kotiluolassa. Peli alkoi tasaisesti, sipoolaisilla oli omat paikkansa iskeä palloa maaliin, mutta tällä kertaa pallo ei totellut vieraiden mailojen liikkeitä. Lopulta Loisto nappasi voiton lukemin 4-0.

-Ottelu Turussa oli ensimmäisen erän jälkeen tilanteessa 0-0 ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. Loisto oli pelissä totutusti pallollinen joukkue, joka pystyi pitämään palloa, mutta saimme silti luotua tarvittavan määrän maalipaikkoja, ÅIF:n päävalmentaja Sami Vidgren mietiskeli ottelun jälkeen.

Kamppailu ratkesi pallollisen pelin tehokkuuteen. Sipoolaisten viimeistely ei ollut vaadittavalla tasolla.

-Tuttu pallollisen pelin kirous, kun et itse hyödynnä maalipaikkoja, niin tuon tason vastustaja hyödyntää omansa, Vidgren muistutti.

-Meillä oli omat painostushetkemme, joiden päätteeksi vastustaja sai tehtyä riittävän eron voittaakseen pelin lopulta 4-0., hän jatkoi.

Katseet on jo suunnattu seuraavaan otteluun, joka pelataan jo tulevana tiistaina.

-Tappion jälkeen ei voi koskaan olla tyytyväinen, mutta merkkejä hyvästä pallottomasta ja pallollisesta pelistä oli ilmassa. Seuraava peli Losbia vastaan on jo tulevana tiistaina, joka vaatii huolellisen keskittymisen.

ÅIF-LoSB Ingman Areenalla tulevana tiistaina kello 19:00. (HUOMAA POIKKEUKSELLINEN ALKAMISAIKA).

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Aarno Järvinen (arkistokuva)

Ottelun tilastot

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
FBC Loisto 4 - 0
(1 - 0) (1 - 0) (2 - 0)
13' Jäähy: 2min Kantokorpi Kaisa
Lisää uutisia
Naiset edustus
«  Syyskuu   »
Kategoriat