Naisten kausi alkaa Hämeenlinnassa
21.9.2019 12:37 Uutisointi / Naiset edustus

Uudistunut Naisten Salibandyliiga alkaa!

Uudistunut Naisten Salibandyliiga alkaa ÅIF:n osalta vierasottelulla Hämeenlinnan Steelerssiä vastaan. Tuleva vastustaja taisteli tiensä liigaan karsintojen kautta, jossa kaatuivat sekä Santa`s United että Kalpa-65. Steelers kävi kokeilemassa siipiään Naisten Salibandyliigassa kaudella 2016-17, mutta tuolloin saldoksi jäi nolla pistettä ja runkosarjan viimeinen sija. Nyt alkavalla kaudella joukkue tähtää kuitenkin korkeammalle.

-Vihdoin pääsemme aloittamaan pelit! Hienoa aloittaa liigakausi 2019-2020 Hämeenlinnassa vieraspelillä Steelerssiä vastaan, ÅIF:n päävalmentaja Sami Vidgren toteaa avausottelun aattona.

Molemmissa joukkueissa on tapahtunut paljon muutoksia viime kauden jälkeen.

-Molemmissa joukkueissa on paljon uusia pelaajia, jotka eivät ole aiemmin pelanneet Naisten Liigassa. Tämän on mahdollistanut uusi sarjajärjestelmä, jonka myötä nykyisessä Naisten salibandyliigassa pelaa 16 joukkuetta, Vidgren kertoo.

Tälle kaudelle tehty sarjajärjestelmän muutos asettaa haasteita valmennukselle, sillä vastustajan pelityyliin ei ole ollut kovinkaan helppoa tutustua.

-Mukaan on tullut joukkueita, joiden pelitapa on täysi arvoitus. Tämä vaatii paitsi pelaajilta, myös valmentajilta kykyä reagoida pelin aikana. Uskon, että sunnuntaina Hämeenlinnassa tullaan näkemään hyvin energinen ÅIF, päävalmentaja Sami Vidgren lataa.

Ottelu Steelers-ÅIF alkaa sunnuntaina kello 15.00.


   
Lisää uutisia
Naiset edustus
Kategoriat