Naisten kotiavauksesta voi tulla tiukka kamppailu
27.9.2019 20:31 Uutisointi / Naiset edustus

ÅIF naisten kausi jatkuu tulevana viikonloppuna kahdella kotiottelulla. Lauantaina, kun vastaan asettuu harjoituskaudella kohdattu LoSB.

Tuo ottelu päättyi tasapeliin, joten tiedossa voi olla todella tasainen vääntö. Molemmilla joukkueella on tämän kauden osalta takanaan yksi ottelu. LoSB:in kausi alkoi tappiolla, kun NST oli parempi lukemin 7-3. ÅIF avasi kautensa voitokkaasti viime sunnuntaina Hämeenlinnassa, jossa Steelers kaatui lukemin 9-7.

ÄIF:n päävalmentaja Sami Vidgren on valmiina viikonlopun ensimmäiseen koitokseen.

- Tänä viikonloppuna ÅIF Naiset pelaa kaksi kotipeliä ja vastaan asettuu lauantaina jo kerran harjoituspelissä kohdattu LoSB. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi joukkueiden välillä tasapeliin, joten ennakolta voimasuhteet ovat tasan, Vidgren arvioi.

LoSB:in pelityyli vaatii kotijoukkueelta juuri oikeaa asennetta.

- Vastustaja on aktiivinen ja suoraviivainen nuori joukkue. Tästä syystä keskittymisen ja valmistautumisen otteluun pitää olla oikealla tasolla, taktiikkaa suunnitteleva ÅIF luotsi toteaa.

Sipoolaiset ovat valmistautuneet tulevaan otteluun huolella ja fokus on pidetty tiukasti LoSB ottelussa.

- Joukkueen pelaajatilanne on hyvä ja kilpailu pelipaikoista näkyy harjoituksissa. Uskon, että olemme valmiina ensimmäisiin kotiotteluihin ja halu pelata kotiyleisön edessä näkyy kaukalossa. Nyt keskitytään vain LoSbiin ja mietitään NST peliä erikseen. Motivoitunut Vidgren sanoo.

ÅIF-LoSB alkaa lauantaina kello 15:00. Vidgrenin mainitsema NST kampailu otellaan sunnuntaina kello 18:00 alkaen


   
Lisää uutisia
Naiset edustus
Kategoriat