Esittely
Ottelutilastot
O2 -Jyväskylä - ÅIF Miesten edustus
2018-2019 - Miehet edustus - D1VARI
Klo 15:30 Palokan KK
29
Syy

Jatkoajalla voittoon


O2-Jyväskylä – ÅIF 5-6 JA ( 2-2, 2-0, 1-3, 0-1)

Miesten edustus matkasi lauantaina Jyväskylän Palokkaan, jossa edustus kohtasi O2-joukkueen Jyväskylästä. O2 tiedettiin vahvaksi, onneksi ÅIF oli valmistautunut tuleviin koitoksiin kurinalaisesti. Tavoitimme bussista joukkueen kapteenin Miro Herlinin ja kyselimme muutamia ajatuksia päivän matsista.

Maistuuko voitto kapulle?

- Maistuu ja erityisen hyvältä jatkoaikavoitto. Tänään saatiin napattua tärkeät pisteet.

Mitkä olivat voiton avaimet?
- Meillä oli kaksi hyvää erää. Ekassa ja vikassa erässä teimme erittäin hyvää duunia. Toisessa erässä, jonka hävisimme 0-2, pelasimme laiskasti ja muutenkin olimme karvan verran myöhässä.
- Maltti pallollisena ja kova, uhrautuva työnteko.
- Ja toki Matias Kuisman maali jatkoajalla, maalisyötön jakoi Mikko Piippo.

Miten arvioit illan vastustajaa
- Amppari käänsi peliä todella vakuuttavasti. Välillä vastustajan matala karvauspeli mietitytti. O2 on ehdottoman vaarallinen joukkue ja varmasti näemme jyväskyläläiset kevään play offeissa.

Ketkä åiffilaiset nousivat esille?
- Maalivahti Arttu Puska ja ykköskentän Petri Kuitunen. Meidän joukkue on hyvä joukkue, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Kaikilla on luotto omaan tekemiseen ja pystymme peli kerallaan nostamaan omaa tasoa.

Keitä pelaajia kannattaa fanien seurata syksyn aikana
- Kaikkia kannattaa seurata. Jos joku pitäisi nostaa esille, niin laittakaa seurantaan meidän pikku Tähkä, joka tuntee lempinimen Kaapo.

Päivän tehot:
Petri Kuitunen 0+3, Antti Huovinen 2+0, Kimmo Pekkanen 1+0, Atte Huovinen 1+0, Tuomas Liukolampi 1+0, Matias Kuisma 1+0, Mikko Piippo 0+1, Miro Herlin 0+1,


Miro Herlin "C"

Ottelun pöytäkirja

Ensi perjantaina 5.9. klo 19.00 kaikki Sipooseen! Pelaamme ekan kotimatsin ja vastaan asettuu Tikkurilan Tiikerit. Nähdään hallilla - tervetuloa!


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
O2 -Jyväskylä 5 - 6 JA
(2 - 2) (2 - 0) (1 - 3) (0 - 1)
Miesten edustus
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Heinäkuu   »
Kategoriat