Esittely
Ottelutilastot
ÅIF / PSS - Merikoski SBT
2018-2019 - C1-pojat (2003) - C1-poikien 1.divisioona
Klo 17:00 Auroora halli
30
Syy

Ennakkoinfo


Onni, Roni, Papu, Miko, Sisu, Sampo, Matu, Julle, Anton, Jonsku, Otto, Robbie, Juuso, Santeri, Jesse, Jocke, Panu, Willie, Kassu, Miro

Paikalle viimeistään klo. 15.30

C1-pojille vieraita pohjoisesta


Porvoon ja Sipoon poikien yhdistelmäjoukkue tekee ensi esiintymisen Porvooseen valtakunnallisen Divarin toisessa kotiottelussaan. Vastaan tulee vieraita Oulusta Merikoski SBT:n väreissä. Ottelusta tulee varsin mielenkiintoinen, sillä molempien joukkueiden on ennustettu olevan kauden joskus keväällä päättyessä varsin korkealla sarjataulukossa. Molemmat joukkueet pelasivat viime keväänä SM-PlayOffeissa ja Merikoski taipui mitalipeleissä niukasti sijalle 4 ja Åiffin tiputtanut OLS vei himmeimmät mitalit. Putoaminen SM-sarjasta on antanut varmasti lisämotivaatiota oululaisille harjoitteluun ja ottelusta on tulossa vauhdikas ja karstat koneesta on varmasti päästelty eilisessä M-Team ottelussa, jonka tulos ei ole tätä kirjoitettaessa tiedossa. Oululaisten riveissä pelaa joitakin ikäluokan kovimpia pelureita, joten ÅIF/PSS-joukkueen pelaajat joutuvat esittämään jälleen kerran kentällä varmasti parastaan.

ÅIF/PSS puolestaan avasi kautensa komean esityksen jälkeen viikko sitten Uudenkaupungin USB:tävastaan selvällä 11-3 voitolla. Ottelu oli yhdistelmäjoukkueen näytöstä alusta loppuun asti ja matka kohti kevättä on alkanut. Joukkueen pelaajisto on muuttunut hieman viikon takaisesta, kun joukkuetta riepotellut syysflunssa alkaa helpottamaan. Tuleva ottelu onkin monelle ÅIF/PSS pojalle sarjakauden avaus. Avauspelissään tämä sarjan urheilullisimmaksi mainostettu joukkue oli maineensa veroinen. Vankka kotiyleisö tulee kannustamaan omiaan varmasti loppuun asti! Myös ÅIF/PSS:n väreissä pelaa useampia ikäluokkansa kärkipelaajia. Latausta pelistä ei tule puuttumaan.

Ottelu pelataan su 30.9 klo.17, pelipaikkana Aurora-halli Porvoossa. Otteluun on vapaa sisäänpääsy, tervetuloa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
/ PSS 8 - 4
(3 - 0) (2 - 1) (3 - 3)
Merikoski SBT
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Heinäkuu   »
Kategoriat