Miehet edustus, Miesten Salibandyliiga

Steelers - ÅIF   8 - 7

Elenia Areena

Tiukka vääntö Hämeenlinnassa

ÅIF aloitti liigaurakkansa kohtaamalla Hämeenlinnassa Steelersin. Ensimmäinen liigamaali nähtiin ajassa 3.43, kun Oliver Sillanpää laukoi Kenneth Myllyniemen esityöstä. ÅIF iski Steelersin maaliverkot tötterölle jopa viisi kertaa ja oli tukevasti johdossa. Pikku hiljaa kotijoukkue pääsi hivuttautumaan jo 4-6 tilanteeseen toisen erän päättyessä. Kun reilu 43 minuuttia oli pelattu, ÅIFin musta hetki alkoi. Kotijoukkue iski puolessatoista minuutissa peräti kolme kertaa. Lopussa ÅIF oli taas pelissä sisällä. Oli todella pienestä kiinni, ettei tasoitusta koskaan saatu. Ensimmäinen liigaottelu oli kokonaisuutena varsin kelpo. Illan tehot: Miro Herlin 2+2, Antti Huovinen 0+2 ja Tuomas Liukolampi 2+0. Katso videolta Bastin otteluanalyysi.