Esittely
Ottelutilastot
Classic - ÅIF
2019-2020 - Miehet edustus - Miesten Salibandyliiga
Klo 18:30 Tampere Areena
26
Syy

ÅIFin liigatarina jatkuu


Torstaina 26.9. Tampereella toteutuu monen pelaajan unelma: matsi hallitsevaa mestaria vastaan Tampereen Areenalla. Tätä herkkua on harvoin tarjolla, joten otetaan siitä ilo irti. Maajoukkuepelaaja Ville Lastikkaa kannattaa varmaan seurata, Villehän on divariajoista tuttu monille joukkueemme pelaajille. Noh, näitä maalintekijöitä on Classicilla iso liuta.

Meiltä kannattaa seurata mm. Miro Herliniä, joka pukee Tupla+ -pelipaidan päällensä: Miro paukutti avausmatsissa Steelersiä vastaan 4 tehopistettä. Myös Tuomas Liukolampi oli yksi monista onnistujista, hän keräsi 2 tehopistettä. Matsia voit seurata ja jännittää osoitteessa https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/classic-aif/1765/5635

Stay Tuned!

ÅIF taipui Suomen mestarin käsittelyssä


Torstaina pelattiin jälleen salibandyliigaa, illan ainoassa ottelussa Classic - ÅIF päättyi luvuin 9-5 (5-1, 4-2, 0-2).
Reilun minuutin jälkeen laukaisukartta näytti kolme laukausta ÅIF:in maalille ja yksi Classicin maalille. Tällä rytmillä edettiin. Kotiyleisö näki ottelun ensimmäisen maalin ajassa 09:17 ja samalla minuutilla Classic iski jo toistamiseen 2-0. Ajassa 10.41 saimme lohtua Atte Huoviselta, joka tälläsi komean maalin Miro Herlinin esityöstä. Tilanne oli nyt 2-1. Classic rankaisi ÅIFia kuitenkin vielä kolmesti, ja ensimmäinen erä päättyi 5-1.

Toinen erä jatkui pitkillä vastustajan myllytyksillä, ja palloja sateli päin Puskan vartioimaa maalia.Tilanteessa 8-2 (ajassa 25.47) ÅIF vaihtoi maalin suulle Ville Pesosen. Tämän jälkeen nähtiin Roope Fromin maali (Patrik Korpiniemen syötöstä) ja Classicilta taas Sikkisen/Lastikan maali Tilanne nyt 9-3.

Viimeisessä erässä ÅIF iski kaksi kertaa, mutta Classic ei maaleja tehnyt. Liigadebyyttinsä tehneen Ville Pesosen esitys oli tasokas: pallo meni verkkoon vain kerran. Lopputulosta ei kuitenkaan kannata liikaa harmitella, sillä moni muukin kompastelee Classicin jalkoihin. Nyt katse jo lauantaihin, jolloin Tiikerit astelee Ingman Areenalle.

Miro Herlin on liigan pistepörssikakkonen samoilla pisteillä kuinClassicin Sami Johansson. Upea saavutus, onnea Miro! Ville Pesonen taasen pitää ykköspaikkaa torjuntaprosentilla 94,12%. ÅIFin muut tehot Atte Huovinen 2+0, Miro Herlin 0+2, Oliver Sillanpää 0+2, Patrik Korpiniemi 1+1, Roope From ja Jonathan Flinck 0+1 molemmille.

Ottelun pöytäkirja https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/classic-aif...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Classic 9 - 5
(5 - 1) (4 - 2) (0 - 2)
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Syyskuu   »
Kategoriat