Esittely
Ottelutilastot
Steelers - ÅIF
2019-2020 - Naiset edustus - Liigakarsinnat 2020
Klo 18:00 Loimua Areena
8
Maa

Viikonlopun uurastus palkittiin liigapaikalla ja naistenpäivän ruusuilla


ÅIF:n naiset pelaavat Naisten Salibandyliigassa myös ensi kaudella. Asia varmistui viikonloppuna, kun sipoolaiset voittivat Hämeenlinnan Steelersin tasolohko NLB:n liigakarsinnoissa voitoin 2-0. Ensimmäinen ottelu päättyi ÅIF:n 4-3 voittoon ja toinen peli päättyi sipoolaisten eduksi lukemin 5-3.

Lauantain ottelu pelattiin Ingman Areenalla, tuo ottelu venyi aina jatkoajalle, jossa ratkaisijaksi nousi kaksikko Emma Hartwall-Iida Hakulinen. Ottelusarjan toinen osa pelattiin sunnuntaina Hämeenlinnan Loimua Areenalla. Toiseen voittoon ei tarvittu jatkoaikaa, mutta Steelers ei antanut mitään ilmaiseksi, vaan yleisön hermoja koiteltiin nytkin aivan loppuun asti. Lopullinen varmistus sarjapaikasta kymmenen sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä, kun Bea Karling ja Kaisa Kantokorpi laittoivat pallon tyhjiin. Saavutettu voitto oli todella upea päätös kaudelle. Joukkuetta kiitettiin ottelun jälkeen ruusuin, sillä sarjapaikka varmistui naistenpäivänä.

Joukkueen päävalmentaja Sami Vidgren kiitteli ryhmäänsä sunnuntain ratkaisun tuoneen ottelun jälkeen.

-Kausi saatiin päätettyä voitokkaasti ja kiitos koko joukkueelle ja sen taustoilla, jotka ovat olleet apuna tämänkin kauden läpiviennissä, Vidgren totesi iloisesti.

-Pelasimme Steelerssiä vastaan kuusi erää, joista ottelusarjan ensimmäinen, kolmas ja neljäs erä olivat meidän, muissa erissä vastustaja sai mahdollisuuden voittaa. Tällä kertaa osoitimme vahvuutemme ja kestimme pelin pallottomat vaiheet, sekä pystyimme sarjan ensimmäisessä pelissä tulemaan vielä voittoon. Hyvää kasvua joukkueena pystyä venymään silloin, kun sen aika on, Sami Vidgren analysoi.

Nyt levätään, mutta samalla katseet suunnataan jo ensi kauteen.

-Tästä kaudesta voidaan ottaa mukaan paljon hyvää arkeen, mutta samalla se on antanut realistisen kuvan siitä, mitä tällä tasolla pelaaminen vaatii pelaajilta ja valmennuksella. Nyt haukataan hiukan happea ja samalla otetaan katse tulevaisuuteen hymyssä suin, päävalmentaja sanoi lopuksi.

Koko ÅIF naisten joukkue haluaa kiittää fanejaan ja tukijoitaan kuluneesta kaudesta 2019-2020!

Teksti: Juho Kojima

Kuvat: Marko Ojanen ja Aarno Järvinen

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Steelers 3 - 5
(1 - 4) (0 - 0) (2 - 1)
0' Maali Boman Bianca

0' Maalisyöttö Baumgartner Nelly

4' Maali Aura Susanna

4' Maalisyöttö Ahtiainen Ella

14' Maali Kantokorpi Kaisa

14' Maalisyöttö Martikainen Taru

22' Jäähy: 2min Ahtiainen Ella

59' Maali Karling Bea

59' Maalisyöttö Kantokorpi Kaisa
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Syyskuu   »
Kategoriat