Esittely
Ottelutilastot
Welhot - ÅIF
2020-2021 - Naiset edustus - F-Liiga/Lohko B
Klo 18:00 Kuopiohalli
10
Lok

Naiset matkaavat lauantaina Kuopion Tylypahkaan


Naisten kausi jatkuu lauantaina Kuopiossa Welhottarien vieraana. ÅIF lähtee otteluun F-Liigan B-lohkon piikkipaikalta. Sipoolaiset ovat voittaneet kaikki tämän kauden ottelunsa, kun taas Welhot hävisi edellisen kamppailunsa Steelerssiä vastaan. Kuopiolaiset ovat tällä hetkellä B-lohkon toiseksi viimeisinä.

ÅIF lähtee lauantain taistoon voitto mielessä.

-Matkapeli, Kuopioon lauantaina Welhottaria vastaan tulossa. Taas on aika löytää hyvä tunnetaso pelata, ja uskon, että jatkamalla nöyrää työntekoa ja keskittymällä oikeisiin asioihin, sen voi saavuttaa. Hyvällä mielellä lähdetään reissun päälle, sipoolaisten päävalmentaja Sami Vidgren pohjustaa.

Jatkavatko Jenni Rautanen ja Ella Ahtiainen pistetehtailuaan? Ottelun tunnelmat kommentein höystettynä koitoksen jälkeen.

Teksti: Juho Kojima

Pisteet Sipooseen Welhojen pirteästä alusta huolimatta


ÅIF:n voittokulku naisten F-Liigassa sai jälleen jatkoa, kun sipoolaiset kävivät Kuopiossa Welhottarien vieraana. Sarjapisteet lähtivät vieraiden mukaan upean 3–6 voiton myötä. Jenni Rautanen ja Bea Karling saalistivat kaksi tehopistettä kumpainenkin.

Kotijoukkue Welhot aloitti ottelun todella energisesti tekemällä kaksi maalia nopeaan tahtiin, mutta vieraiden vaihtoaitiossa ei lannistuttu, vaan uskottiin siihen, että tilanne käännetään vielä voitoksi. Kun ensimmäinen erä päättyi, vieraat olivatkin jo 2–3 johdossa. Avauserän osumista vastasivat Pinja Jaakkola, Jenni Rautanen ja Elisa Vilhunen.

Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä selvemmin ÅIF hallitsi kentän tapahtumia. Kotijoukkueellakin oli omat paikkansa, mutta vieraiden maalilla torjunut Johanna Järvinen hoiti tonttinsa todella mallikkaasti. Kotijoukkue onnistui viimeistelemään illan kolmannen osumansa juuri ennen kamppailun päätöstä, mutta se ei enää auttanut.

Täytyy jälleen kerran todeta, että joukkueemme peliä oli ilo katsella. Jokainen pelaaja hoiti ruutunsa tyylikkäästi, ja tuloksena oli vakuuttava voitto.

Ottelussa yhden maalin viimeistellyt Ella Ahtiainen oli tietenkin iloinen saavutetusta voitosta.

-Aloitettiin peli hyvin, mut sit vastustaja sai kuitenkin tehtyä alkuun kaks maalia. Taisteltiin hyvin ja tultiin tasoihin ja sit viel ohi. Ei pelillisesti ollu meiltä mitään parasta peliä ja vastustajallakin oli omia paikkoja. Mut pelattiin viisaasti ja voitto kotiin, ni nyt on mukava bussimatka kotiin, Ahtiainen sanoi.

Teksti: Juho Kojima


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Welhot 3 - 6
(2 - 3) (0 - 2) (1 - 1)
6' Maali Jaakkola Pinja

6' Maalisyöttö Karling Bea

8' Maali Vilhunen Elisa

8' Maalisyöttö Ojanen Sandra

15' Maali Rautanen Jenni

15' Maalisyöttö Granqvist Camilla

21' Maali Karling Bea

21' Maalisyöttö Ojala Katri

25' Maali Ahtiainen Ella

34' Jäähy: 2min Sundqvist Ella

57' Maali Rautanen Jenni

57' Maalisyöttö Hartwall Emma
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Lokakuu   »
Kategoriat