Esittely
Ottelutilastot
Pirkat - ÅIF
2020-2021 - Naiset edustus - F-Liiga/Lohko B
Klo 15:00 Pirkkalan Vapaa-aikakeskus
13
Hel

Kohti kauden viimeistä ottelua


Huomenna lauantaina pelataan ÅIF:n naisten viimeinen ottelu tämän kauden F-Liigassa, kun vastaan asettuu Pirkkalan Pirkat. Jo nyt on selvää, että ÅIF sijoittuu kolmanneksi runkosarjassa. Huominen kamppailu mitellään Pirkkalassa kello 15:00 alkaen.

Tuleva ottelu on tärkeä kotijoukkueelle. sillä heidän kautensa jatkuu jatkopelien merkeissä.

- Kauden viimeinen peli on käsillä, ja pääsemme pelaamaan sen varsin paineettomasti. Vastustajalle ottelulla on merkitystä, koska heillä pelit vielä jatkuvat. Nämä lähtökohdat huomioon ottaen se vaatii pelaajilta oikeanlaista keskittymistä, joukkueemme päävalmentaja Sami Vidgren kommentoi.

ÅIF tulee varmasti taistelemaan todella kovaa jokaisessa tilanteessa, sillä onhan kyseessä se viimeinen koitos tällä kaudella.

-Tiedän joukkueestamme löytyvän hyvää energiaa, jotta voimme päättää kauden mallikkaasti, Vidgren sanoi.

Teksti: Juho Kojima

Kausi 2020-2021 päättyi upeaan voittoon


ÅIF:n naisten kausi F-Liigassa päättyi hienoon 4-6 vierasvoittoon, joka kiteytyi upeaan viimeiseen erän nousuun. Ennen kolmatta erää tilanne oli kotijoukkueen eduksi 4-1, mutta kaikki muuttui, kun Viivi Heikkisen upea 4-2 kavennukseen johtanut laukaus aloitti sipoolaisten kirin.

Joukkueemme kapteenin Emma Hartwallin kommentti kuvaa hyvin ottelun kahta ensimmäistä erää.

-Tänään oli loistava taistelu loppuun asti. Kaksi ekaa erää oli hyvää peruspeliä. Meillä oli paljon paikkoja, mutta ei tehty paikoista, kun vastustaja taas teki, Hartwall kertasi.

Kauden viimeinen ottelu toi esiin joukkueemme parhaan tason.

-Kolmanteen erään lähettiin paineistamaan ja tänään se tuotti tulosta. Noustiin rinnalle ja ohi. Pelattiin joukkueena, ja tänään nähtiin, mihin parhaimmillaan pystytään. Olen niin ylpeä meidän joukkueestamme, Emma iloitsi.

Myös päävalmentaja Sami Vidgren oli todella tyytyväinen kauden päättäneeseen kamppailuun.

-Kauden viimeinen peli kiteytti tämän kauden. Pieni tason heittely on inhimillistä, mutta parhaimmillaan pelaamme erinomaista salibandyä. Kuten tänään viimeisessä erässä todistimme. Pystyimme 4–1 tappioasemasta löytämään oman pelimme ja voittamaan viimeisen erän puhtaasti 5-0, Vidgren kehui.

Ottelun lopullinen käänne tapahtui, kun sipoolaiset tehtailivat kolme osumaa alle minuutissa.

-Viivi Heikkisen upea "ylämummo" laukaus sytytti joukkueen siinä määrin, että värkkäsimme 39 sekuntiin kolme maalia. Hieno päätös värikkäälle kaudellemme, päävalmentajamme sanoi.

Lopuksi on kiitosten aika.

-Kiitän kaudesta seuraa, ja joukkueemme taustalla uurastanutta johtoryhmää sekä yhteistyökumppaneita. Lämmin kiitos Juho Kojima, kun olet vastannut joukkueemme kotisivuista ja erinomaisista videomateriaaleista. Lisäksi kiitän seuran valmentajia kannustuksesta ja erityisesti "Intohimoisen" Jan Qvickström-Hellingin antamasta valmennustuesta. Suurimman kiitoksen ansaitsevat joukkueen kaikki pelaajat. Pystyitte sopeutumaan kauden sisällä oleviin muutoksiin ja kantamaan vastuun omasta harjoittelusta sekä ylläpitämään positiivisen asenteen ja ilmapiirin tapahtumasta toiseen, Sami Vidgren päätti

Ottelun tilastot

Teksti: Juho Kojima

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Pirkat 4 - 6
(1 - 1) (3 - 0) (0 - 5)
13' Maali Kantokorpi Kaisa

13' Maalisyöttö Rautanen Jenni

46' Maali Heikkinen Viivi

46' Maalisyöttö Kokko Miia

46' Maali Rautanen Jenni

46' Maalisyöttö Hartwall Emma

46' Maali Karling Bea

49' Maali Karling Bea

49' Maalisyöttö Ojanen Sandra

59' Maali Rautanen Jenni

59' Maalisyöttö Hartwall Emma
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Toukokuu   »
Kategoriat