Esittely
Ottelutilastot
ÅIF - Pirkat
2020-2021 - Naiset edustus - F-Liiga/Lohko B
Klo 15:00 Ingman Areena
3
Tam

Pirkat ratkaisi ottelun viime hetkillä


ÅIF ja Pirkkalan Pirkat taistelivat sunnuntaina F-Liigan sarjapisteistä Ingman Areenalla. Kotijoukkue johti peliä toisessa erässä lukemin 3-1, mutta Pirkat nappasi lopulta sarjapisteet mukaansa, kun vieraat iskivät 3-4 voittomaalin ottelun viimeisillä sekunneilla.

-Oltiin pelissä sisällä hyvinkolmella kentällä ja ensimmäinen erä hallittiin hienokseltaan, kotijoukkueen päävalmentaja Sami Vidgren kertasi ottelun jälkeen.

Toisen erän jälkeen tilanne oli kotijoukkueen kannalta hyvä, mutta vieraat pistivät viimeisessä erässä uuden vaihteen silmään.

-Korkea karvaus ei tullut yllätyksenä, mutta vastustaja käytti oman momenttuminsa ja pääsi tasoihin 3-3. Tämän jälkeen kavensimme kahteen kenttään ja saimme hyviä vaiheita ja peli tasoittui, päävalmentaja kertoi.

Erän lopussa Sami Vidgren teki kovan ratkaisun.

-Haimme ottelusta ainoastaan voittoa ja tein päätöksen pelata yhden pelaajan ylivoimalla lopussa. Se jopa hieman yllätti vastustajaa ja saimme pari paikkaa, mutta 4 sekuntia ennen loppua vastustaja sai katkon ja siirsi tyhjiin, Vidgren taustoitti ratkaisua.

Kausi jatkuu jo ensi viikonloppuna, kun O2-Jyväskylä tulee kylään. Ottelu pelataan lauantaina.

-Vielä on viisi peliä jäljellä ja toivon, että pääsemme loppukauden harjoittelemaan yhdessä. Valmistautuminen otteluihin ja peleihin on ollut omalla tavalla haastavaa, mutta vielä on pisteitä jaossa, vaikka kakkossija etäiseltä tuntuu. Keskitytään seuraavan ottelun voittoon ja annetaan muiden laskea sarjataulukossa jaossa olevia pisteitä ja ottelupareja.

Teksti: Juho Kojima

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
3 - 4
(1 - 0) (2 - 1) (0 - 3)
Pirkat
6' Maali Rautanen Jenni

6' Maalisyöttö Karling Bea

25' Maali Ahtiainen Ella

25' Maalisyöttö Järvinen Jenna

26' Maali Rautanen Jenni

26' Maalisyöttö Jaakkola Pinja

52' Jäähy: 2min Kantokorpi Kaisa
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Tammikuu   »
Kategoriat