Esittely
Ottelutilastot
Welhot - ÅIF
2020-2021 - Naiset edustus - F-Liiga/Lohko B
Klo 18:00 Kuopiohalli
20
Jou

Naisten kausi jatkuu Kuopion reissulla


ÅIF ja Welhot kohtaavat sunnuntaina Kuopiossa. Kyseessä on jo kolmas kerta tällä kaudella, kun kaksikko iskee yhteen. Sipoolaiset ovat voittaneet molemmat aiemmin pelatut ottelut, joten uskallan ennustaa voittoa tälläkin kertaa.

Edellinen Welhojen ja ÅIF:n välinen kamppailu pelattiin Sipoossa marraskuun lopussa, tuolloin ottelu päättyi kotijoukkueen 6-4 voittoon.

Sipoolaiset ovat tällä hetkellä hyvässä vedossa. sillä joukkue voitti edellisen pelinsä Steelerssiä vastaan murskaavasti lukemin 11-2. Jenni Rautanen takoi ottelussa hurjat lukemat kirjauttamalla seitsemän tehopistettä.

Welhot-ÅIF sunnuntaina kello 18:00.

Teksti: Juho Kojima

Hyvästä taistelusta huolimatta vuosi päättyi tappioon - nyt on aika viettää joulua


Joukkueemme lähti sunnuntain otteluun Welhoja vastaan hyvillä mielin, kun takana oli hienosti sujunut treeniviikko. Lopulta tiukka ottelu kääntyi kuopiolaisen kotijoukkueen eduksi lukemin 4–3. Tappiosta huolimatta nyt on aika siirtyä viettämään hyvin ansaittua joulutaukoa.

-Matkasimme joukkueena Kuopioon hyvällä mielellä. Meille entuudestaan tuttu ympäristö ja viikon harjoitukset sujuneet hyvin. Alla oleva kolmen pelin voittoputki oli antanut uutta virtaa joukkueeseen. Aistin joukkueen rauhallisen mielentilan, joka heijastui alkuveryttelyssä tiettynä säästeliäisyytenä. Ensimmäinen erä oltiin horroksessa ja Welhottarien energiataso oli selkeästi parempi, päävalmentaja Sami Vidgren totesi

Ensimmäinen erä meni kotijoukkueelle selkeästi lukemin 4–1. Sipoolaiset aloittivat toisessa erässä hurjan takaa-ajon, mutta tällä kertaa se ei riittänyt voittoon asti.

-Toinen erä oli tasaisempi ja saatiin pelikonsoli käyntiin, siitä kiitoksena kavennus tilanteeseen 4–2, Vidgren analysoi.

Viimeisessä erässä sipoolaiset pääsivät maalin päähän Jenni Rautasen iskemällä osumalla. Tällä kertaa sarjapisteet jäivät kuitenkin lopulta Kuopioon.

Tappiosta huolimatta maalillamme pelannut Raisa Halonen taisteli loppuun asti pitämällä maalinsa puhtaana kaksi erää. Tällaisia taistelijoita tarvitaan jokaisessa ottelussa.

- Nyt on 12 ottelua pelattu ja monien vaiheiden jälkeen olemme saaneet vietyä kauttamme eteenpäin. Taustoille ja pelaajille suuri kiitos kauden 2020 peleistä. Harjoittelu jatkuu omatoimisesti, yhdessä joukkueena kokoonnumme seuraavan kerran maanantaina 28.12. Seuraava ottelu pelataan sunnuntaita 3.1.2021, jolloin alkaa loppusuoran osuus. Ennen tuota seitsemän viikon puristusta rauhoitumme hetkeksi ja toivottamme kaikille salibandyn ystäville Hyvää Joulua, Vidgren sanoi.

Teksti: Juho Kojima

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Welhot 4 - 3
(4 - 1) (0 - 1) (0 - 1)
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Tammikuu   »
Kategoriat