Ingman Areena/arenan

Sipoon Areena Oy eli markkinointinimeä kantava Ingman Areena on vuosien saatossa muuttunut paljon, useita kertoja on sipoolaisen urheiluseuran talkoovoima näyttänyt terävät kyntensä ja muutosta on tapahtunut urheiluseuramme kasvun myötä. Vuonna 2000, kun Areena avattiin, niin joukkueita oli vain viisi kappaletta, nyt joukkueita on ÅIF:ssä yhteensä 19.

Ulkoalueiden maisemointi ja uusien parkkialueiden rakentaminen alkoi syksyllä 2014 ja Areenan laajennusprojekti saatiin käyttökuntoon syksyllä 2015. Areenan laajennuksen yhteydessä tehtiin toinen iso harjoituskenttä (Aktia-kentät), pienempi harjoituskenttä (Miccis-kenttä) ja isommat pukuhuonetilat. Vanha puoli on nykyisin edustus- ja kilpapelikenttä (Audicenter-kenttä), jossa on n. 350 katsomopaikkaa. Kaikilla kenttien lattiamateriaali on Taraflex-matto.

Laajennusprojekti on vielä kesken ja ensi kesän aikana (2019) aletaan kohentaa hallin julkisivua ja ulkonäköä rakennusluvan määritteiden mukaiseksi. Halli saa uuden värin, kovetettua ulkoseinää ja julkisivuun tulee esimerkiksi lisää ikkunoita.

Ingman Areena on ÅIF Ry:n ja yhden henkilökohtaisen osa-osakkaan omistama salibandyhalli, joka on rakennettu aikoinaan talkoilla Söderkullaan. Käyttöaste hallilla on laajennuksen jälkeenkin n. 100% ja täysin puhtaasti salibandyn ja ÅIF:n käytössä, lukuun ottamatta muutaman yrityksen arkivarausta ja sunnuntaista SSBL:n varausta.
Edellinen remontti hallille tehtiin kesän 2009 aikana, jolloin Sipoon Areenalle saatiin rakennettua alusta asti suunnitteilla ollut yläkerta pukuhuoneiden päälle, jonka yhteyteen sijoitettiin myös ÅIF Ry:n toimisto. Seuraavana vuonna teimme lämmöneristysremontin ja näin halli on kehittynyt aina muutamien vuosien välein alkuperäisestä vuoden 2000 alkutilasta. Yläkerran kahvion yhteyteen on tehty uusi VIP-alue ja kaikki vaihtoehdot ovat avoinna viikonloppuisin turnausten aikana, sekä muiden tapahtumien aikana esim. miesten divaripelejä ja naisten Liigapelejä tulevallakin kaudella!

Kahvioon on mukava tulla seuraamaan ÅIF:n junioreiden sekä aikuisten otteluita sekä tulla tukemaan ÅIF:n juniorityötä. Kahviossa on myös TV.

Kenttien tiedot kaudella 2019-2020:

Audicenter-kenttä:

  • Kunnostettu vanha puoli (pukukopit ja katsomot laajennettu)
  • Täysimittainen (20mx40m) Taraflex-pintainen pelialusta.
  • Katsomo-istumapaikkoja yhteensä nyt noin 350.

Aktia-kenttä (uudella puolella):

  • Uudenpuolen harjoituskenttä
  • Pelialustana Taraflex-matto ja mitat 18m x 39m

Miccis-kenttä (uudella puolella):

  • Jumppa-alue ja minikenttä pienpeleille ja seuran pienempien käyttöön
  • Taraflex-alusta (puukuviollinen), jonka mitat 15m x 22m

Sipoon Areena Oy Yhteystiedot:
Hallin käyntiosoite: Uusi Porvoontie 1210, 01150 SÖDERKULLA
Laskutusosoite: Yllästunturinkuja 1 i 81, 00970 HELSINKI
Puh: 050-5941951

Email: marko.ojanen@elisa.fi


   
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Toukokuu   »
Kategoriat