Miehet II kakkosdivisioonaan!
Julkaistu: 25.05.2020 00.00

Miehet II kakkosdivisioonaan!

Miesten kakkosjoukkue pelaa kaudella 2020-2021 Etelä-Suomen alueen kakkosdivisioonassa. Koronavirus keskeytti kauden 2019-2020 tilanteeseen, jossa ÅIF II oli omassa lohkossaan toisena. Liitossa päätettiin, että nousut ja putoamiset ratkaistaan pistekeskiarvojen ja nousuhalukkuuden mukaan, joiden myötä ÅIF II nostettiin kakkosdivisioonaan.

Kakkosdivisioonaan nousu on upea palkinto etenkin pitkään joukkueen mukana olleille pelaajille, joista lähes kaikki ovat seuran omia kasvatteja. Joukkue tulee jatkossakin koostumaan "home grown" pelaajista, jossa aikuispelaajien muodostamaa runkoa täydennetään seuran omilla A- ja B-junioreilla. Joukkueen pelaajilla tulee farmisopimuksen myötä olemaan mahdollisuus nousta mukaan myös edustusjoukkueen rinkiin. Seuran pitkäaikainen tavoite on vihdoin saavutettu, kun miesten kilpapuolen toimintaa päästään nousun myötä kehittämään seuraavalle tasolle, jolloin meillä on tarjota erinomaiset puitteet menestyä lajin parissa.

Hallilla tullaan siis syksyllä näkemään runsaasti huippusalibandyä, kun kaikki II-divisioonan kotiottelut pelataan Divarin ja F-Liigan tapaan Ingman Areenalla. Nähdään siellä!

Seuran uusimmat