Tunnelmia Naisten Salibandyliigan avauspressistä
18.9.2019 10:39 Uutisointi / Naiset edustus

Sandra Ojanen ja päävalmentaja Sami Vidgren liigan avauspressissä

Ensi viikonloppuna alkavan Naisten Salibandyliigan mediatilaisuus pidettiin kuluvan viikon tiistaina Helsingin Sanomatalossa. Tilaisuudessa esiteltiin liigan uudistettu formaatti, jossa kuusitoista joukkuetta pelaa kahdessa tasolohkossa, joissa molemmissa on kahdeksan joukkuetta. Lohkojen joukkueet määräytyivät edellisen kauden menestyksen perusteella. ÅIF pelaa NLB-lohkossa. Samassa tasolohkossa pelaavat FBC Loisto, LOSB, NST, O2-Jyväskylä, Pirkat, Steelers ja Welhot.

Lohkojen joukkueet pelaavat keskenään kolminkertaisen runkosarjan, täten jokaiselle joukkueelle kertyy yhteensä 21 ottelua. Edellisellä kaudella lohkojensa neljä parhaiten menestynyttä joukkuetta pelaavat runkosarjassa 11 kotiottelua, muut pelaavat niitä 10.

Runkosarjan jälkeiseen pelisysteemiin voidaan pureutua tarkemmin, kun kausi on saatu kunnolla käyntiin.

ÅIF:n naisten päävalmentaja Sami Vidgren kertoi tiistaina Sanomatalolla, että tulevaan kauteen on valmistauduttu hyvällä pöhinällä, mutta maltilla.

- Meillä on ringissä 30 pelaajaa, Tästä ryhmästä löytyy 14 uutta kasvoa. Tämä poikkeaa edellisestä kaudesta, sillä aikaisemmin ringissä oli 16 pelaajaa. Nyt joukkueessa vallitsee aito kilpailutilanne, innostunut Vidgren kertoi.

Päävalmentaja iloitsi siitä, että joukkueen pelaajat ovat hyvin sitoutuneita ja harjoituksissa käydään aktiivisesti. Tälle pohjalle on hyvä lähteä rakentamaan tulevaisuuden menestystä.

Sanomatalolla paikalla oli myös joukkueen pelaajistoon kuuluva Sandra Ojanen. Hän oli samoilla linjoilla Vidgrenin kanssa.

-Viime kaudella meillä oli todella pieni rinki, joten kyllähän tämä on ollut erilaista. Kaksi edellistä kautta liigassa ovat menneet sinne puolustamisen puolelle, mutta nyt olemme keskittyneet enemmän pallolliseen peliin, Ojanen totesi mediatilaisuudessa.

ÅIF:n naiset avaavat kautensa uudistuneessa Naisten Salibandyliigassa tulevana sunnuntaina, kun joukkueemme matkustaa Hämeenlinnaan Steelerssin vieraaksi. Kaikki kauden ottelut listattuna täällä.


   
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
«  Syyskuu   »
Kategoriat