ÅIF 06 -pojat jatkavat matkaa kohti C2 ikäluokkaa ja ensi kaudella tavoitteena paikka valtakunnallis
26.3.2020 12:46 Uutisointi / C2-pojat (2006)

ÅIF 06 -pojat jatkavat matkaa kohti C2 ikäluokkaa ja ensi kaudella tavoitteena paikka valtakunnallisessa SM-sarjassa

ÅIF 06-pojat aloittavat valmistautumisen kaudelle 2020-2021. Kulunut kausi oli kaikin puolin mielenkiintoinen ja niin kuin kaikki tietävät erittäin poikkeuksellinen. Nälkää jäi paljon koko joukkueelle ja nyt pitää suunnata katseet tulevaan. Joukkueen päävalmentajana jatkaa Niko Helenius. Joukkueen runko koostuu nykyisestä 06-ikäluokasta, joka on monen vuoden ajan harjoitellut hyvin ja menestynyt erinomaisesti myös pelillisesti oman ikäluokan kilpasarjassa ja eri turnauksissa.

Viime kaudella joukkue kuului Etelä-Suomen kärki joukkueisiin ja oli hyvää matkaa menossa kohti kevään mitalipelejä ennen kuin kausi keskeytyi. Sarjapeleistä kertyi kauden aikana pääasiassa voittoja ja kauden kohokohta oli vuoden vaihteessa Uppsalassa pelattu Storvreta Cup. Yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista juniorisalibandy turnauksista ja sieltä kotiin tuomisina oli 06 --poikien kilpasarjan voitto. Joukkue pelasi hyvin läpi turnauksen ja voitti kaikki ottelut.

Tavoitteena on harjoitella monipuolisesti ja tarjota nuorille pelaajille laadukas kehitysympäristö, jossa pelaajat pystyvät kehittymään sekä yksilöinä että joukkueena. Joukkueen pidemmän ajan tavoite on ollut osallistuminen C2-junioreiden SM-karsintoihin kaudella 2020-2021 ja lunastaa paikka SM-sarjaan. Tätä tavoitetta lähdetään siis tulevalla kaudella metsästämään. Laadukkaan toiminnan takaavat osaava valmennus ja taustatiimi sekä seuran tarjoamat mahdollisuudet yksilölliseen harjoitteluun ja lisäpeleihin vanhemmissa ikäluokissa ja miesten joukkueissa pelaajapolun muodossa. Tulevaisuutta ajatellen seurassa löytyy hyvät mahdollisuudet edetä kilpapuolella B ja A-junioreiden kautta aina miesten pääsarjatasolle asti. Viime kausina on hyviä esimerkkejä useasta nuoresta pelaajasta, jotka ovat päässeet mukaan miesten Liiga- tai Divari -peleihin ja muutama näistä pelaajista on jopa päässyt debytoimaan nuorten maajoukkueessa.

Joukkue harjoittelee Söderkullassa Ingman Areenalla erinomaisissa harjoitusolosuhteissa, vierestä löytyy myös urheilukenttä ja hyvät maastopolut ym. Mukaan mahtuu uusia pelaajia kaikille pelipaikoille (1-2 maalivahdille löytyy heti paikka joukkueesta). Jos haluat pelata ja harjoitella tavoitteellisesti ja olet motivoitunut tekemään töitä kehityksen eteen, kuulemme mielellämme lisää sinusta.

Mikäli olet kiinnostunut joukkueen toiminnasta ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä!

Päävalmentaja: Niko Helenius (niko_helenius@hotmail.com, +358 40 821 3202)

Joukkueenjohtaja: Kati Sinda (kati.sinda@gmail.com, +358 50 330 5661)

Pyrimme pitämään avoimia harjoituksia heti, kun se on mahdollista. Tällä hetkellä maailman tilanne pitää aikataulun avoimena, mutta informoimme kaikkia kiinnostuneita avoimista harjoituksista ja muista aikatauluista heti, kun mahdollista.


   
Lisää uutisia
Ådalens Idrottsförening
Kategoriat