Naiset edustus , F-Liiga/Lohko B

LoSB - ÅIF   3 - 5

Tennarin PH

ÅIF jatkoi voittojen tiellä naisten F-Liigassa

Naiset voittivat LoSBin maanantaina Lohjalla pelatussa naisten F-Liigan ottelussa lukemin 3–5. Kaksikko Emma Hartwall-Jenni Rautanen johdatti sipoolaiset toiseen peräkkäiseen voittoon, kun kumpikin pelaaja iski ottelussa kolme tehopistettä.

-Pisteiden eteen tehtiin Lohjalla eilen kovasti töitä. Kotijoukkue LoSB pelasi uhrautuvaa puolustuspeliä, ja ei tahtonut millään löytyä pallonmentävää aukkoa, sipoolaisten päävalmentaja Sami Vidgren kommentoi.

Ottelu ratkesi vieraiden eduksi Jenni Rautasen ja Mette Weckstenin tekemillä osumilla vasta viimeisellä kympillä.

-Kolmanteen erään saimme hyvän ryhtiliikkeen. Maalijyvä löytyi, ja saimme tehtyä tarvittavat voittomaalit, Vidgren kertasi.

ÅIF:n kauden pitäisi jatkua tulevana lauantaina kotiottelulla Pirkkalan Pirkkoja vastaan.

Teksti: Juho Kojima

Tilastot
LoSB

3 - 5

1 - 11 - 11 - 3
3'MaaliRautanen Jenni
3'MaalisyöttöBoman Bianca
37'MaaliBoman Bianca
37'MaalisyöttöHartwall Emma
44'MaaliHartwall Emma
44'MaalisyöttöRautanen Jenni
51'MaaliRautanen Jenni
51'MaalisyöttöHartwall Emma
55'MaaliWecksten Mette
55'MaalisyöttöVilhunen Elisa